یزد - خبرگزاری مهر: اولین کلاس هوشمند دانش آموزان گروه کم توان ذهنی کشور در یزد راه اندازی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، نخستین کلاس هوشمند دانش آموزان استثنایی کشور ظهر چهارشنبه در مراسمی با حضور معاون تشخیص، پیشگیری، امور پرورشی و تربیت بدنی سازمان آموزش و پرورش استثنائی کشور و جمعی از مسئولان استانی، در یزد راه اندازی شد.

برای راه اندازی و تجهیز این کلاس که به امکانات و وسایل الکترونیک و رایانه ای مجهز است و لب تاپ، تخته الکترونیکی و نرم افزارهای آموزشی جای کتاب و دفتر و تابلو را پر کرده، 40 میلیون ریال هزینه شده است.

معاون تشخیص، پیشگیری امور پرورشی و تربیت بدنی سازمان آموزش و پرورش استثنائی کشور ایجاد این کلاس را به عنوان اولین تجربه در آموزش و پرورش استثنایی و در گروه کم توان ذهنی ستود و اظهارامیدواری کرد: این خلاقیت و نوآوری به عنوان یک کار خوب الگوی سایر مناطق کشور شود.

ابراهیم اعتصام از تحصیل افزون بر 104 هزار دانش آموز استثنایی در هفت گروه معلولیتی خبر داد و افزود: از این تعداد 74 هزار دانش آموزان در هزار و 400 مدرسه خاص دانش آموزان استثنایی و قریب 30 هزار دانش آموز در کنار دانش آموزان عادی به تحصیل مشغولند و بیش از 20 هزار معلم و کارمند کار تعلیم و تربیت آنها را به عهده دارند.

وی اقدامات انجام شده در حوزه آموزش و پرورش استثنایی در زمینه های ارتقای جایگاه، امتیازات، ساختار و نیروی انسانی را برشمرد و بر ضرورت پیشگیری از معلولیتها تاکید کرد و گفت: هم اکنون با مشارکت نهادهایی چون دانشگاه ها، صدا و سیما و...اقدامات خوبی برای پیشگیری از معلولیت ها در دست انجام است.