فریبا کامران بازیگر نقش "زینا" در نمایش "ایوانف"، جلسات تمرین گروه‌های حرفه‌ای برای دانشجویان تئاتر را مسئله‌ای مهم و قابل توجه ارزیابی کرد و خواستار افزایش تعداد این جلسات شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، فریبا کامران درباره طرح اختصاص جلسات تمرین گروه‌های نمایشی ویژه دانشجویان که برای نخستین‌بار در مجموعه تماشاخانه ایران‌شهر اجرایی شد، گفت: این طرح ایده‌ای قابل توجه و مهم است، اما باید در نظر داشت که با تماشای یک جلسه تمرین چیز زیادی عاید دانشجویان نمی‌شود و بار علمی این طرح آنطور که باید منتقل نمی‌شود، بنابراین معتقدم باید از جانب گروه‌های نمایشی تمهیدی اندیشه شود تا دانشجویان بتوانند به دفعات از تمرین گروه های حرفه‌ای تئاتر دیدن کنند.

کامران درباره ایفای نقش "زینا" در نمایش"ایوانف" نیز گفت: بازی در این نمایش پس از چند سال دوری از تئاتر امری اتفاقی بود، اما شخصیت "زینا" در نمایش "ایوانف" کاراکتری با ویژگی‌های مشخص و جذاب است که باعث تفکری عمیق در تماشاگر می‌شود.

این بازیگر در پایان در خصوص شرایط اجرا در مجموعه تماشاخانه ایرانشهر گفت: برای نخسیتن بار است که در تماشاخانه ایرانشهر به اجرای نمایش می‌پردازم، اما باید بگویم این مجموعه سالن‌هایی کاملا حرفه‌ای دارد که خوشبختانه مشکلات موجود همچون وجود نقاط کور را نمی توان در آن مشاهده کرد و شرایط دید تماشاگر به نحو مطلوبی در نظر گرفته شده و بازیگر مشکلی از این بابت در زمان اجرا ندارد.