مجید لوایی بناب در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در حال حاضر سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری مرند با داشتن 535 دستگاه تاکسی گردشی و خطی، 80 دستگاه ون و 50 دستگاه تاکسی بیسیم برنامه های حمل مسافران درون شهری مرند را انجام می دهند.
وی با اشاره به این که 42 مؤسسه تاکسی تلفنی با بهره گیری از 427 دستگاه خودرو ناوگان تاکسیرانی مرند را در انجام برنامه جابجایی مسافران درون شهری یاری می کنند، گفت: هر دستگاه تاکسی به طور میانگین روزانه 150 مسافر درون شهری را در مرند جابجا می کند.
مدیر عامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری مرند با بیان اینکه ناوگان تاکسی بیسیم این سازمان نیز بطور میانگین ماهانه بیش از 16 هزار سرویس درون شهری را عملیاتی می کنند، افزود: با برنامه ریزیهای انجام یافته سعی می شود با جلب مشارکت بخش غیردولتی بزودی دومین مؤسسه تاکسی ویژه بانوان نیز در شهر مرند تاسیس و راه اندازی شود.
وی از اقدام سازمان تحت مدیریت خود برای اجرایی کردن طرح پارکبان در 10مسیر اصلی و فرعی معابر عمومی شهر مرند نیز خبر داد.
لوایی بناب همچنین گفت: سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری مرند در راستای دستورالعمل ابلاغی و لزوم از رده خارج کردن خودروهای تاکسی با عمر بیش از 10سال طی یک سال گذشته از 220 مورد تقاضای ثبتی تعداد بیش از 100 دستگاه از تاکسی های فرسوده شهر مرند را با تاکسی های جدید دوگانه سوز جایگزین کرده که در وضعیت فعلی نیز میانگین عمر خودروهای فعال در ناوگان تاکسیرانی مرند به زیر چهار سال رسیده است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه ناوگان تاکسیرانی مرند در بیش از 68 نقطه شهری ارائه خدمات می دهد، افزود: با استناد به تقاضای شهروندان و انجام بررسیهای لازم کارشناسی راه اندازی پنج مسیر جدید ناوگان تاکسیرانی مرند در مناطق "شمس تبریزی"، "ولیعصر(عج)"، "خیام"، "فردوسی" و "تربیت" مورد تحقق قرار گرفت.
مدیر عامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسی رانی شهرداری مرند همچنین استفاده تمامی رانندگان از لباس های فرم کاری یکنواخت و ایجاد تسهیلات ویژه در جایگاههای سی ان جی برای تاکسی های درون شهری را از برنامه های اولویت دار این سازمان برشمرد و گفت: در حال حاضر ناوگان تاکسیرانی مرند بیش از 44 درصد از کل برنامه های مربوط به حمل و نقل مسافر درون شهری منطقه را انجام می دهند.
وی همچنین ارائه تسهیلات بانکی ارزان قیمت برای مالکان خودروهای فرسوده ناوگان تاکسیرانی، ساماندهی خودروهای مسافربر شخصی، توسعه مبتنی بر برنامه ناوگان تاکسیرانی، اجرای بیمه رانندگان تاکسی، ساماندهی وانت بارهای شهری، ساماندهی و کنترل سرویس مدارس، ایجاد ارتباط و تعامل با تعاونیهای تاکسیرانی، برگزاری کلاسهای آموزشی و توجیهی، توسعه شرکت های حمل و نقل درون شهری، فراگیرکردن برنامه های شهروند مداری و مشارکت در برنامه های مختلف فرهنگی و اجتماعی ایام خاص سال را از دیگر فعالیتهای مهم سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری مرند معرفی کرد.
لوایی بناب، با تاکید بر ضرورت تاسیس سازمان حمل و نقل و کنترل ترافیک شهرداری مرند و تدوین و اجرایی شدن طرح جامع کنترل و مدیریت ترافیک شهری مرند و تامین زیرساخت های فرهنگی مورد نیاز آن، افزود: سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری مرند از آغاز اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها تا به امروز با برنامه ریزیهای لازم به موفقیتهای مطلوبی در حوزه کاری مربوط به خود دست یافته است.