معاون نظارت و هماهنگی اداره‌کل درمان غیرمستقیم سازمان تامین‌اجتماعی، گفت: سازمانهای بیمه‌گر در صورت اجرای صحیح و درست برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع بیشترین سود را خواهند برد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمدمهدی صدرالهی افزود: با اجرایی شدن کامل برنامه پزشک خانواده شاهد افزایش کیفیت خدمات، بهینه‌سازی مصارف سازمانی و برنامه‌ریزی برای مصارف آتی و پایش متعدد بیماران خواهیم بود. بنابراین بیمه‌‌ها از ‌جمله سازمان تامین‌اجتماعی از این برنامه استقبال خوبی دارند.

وی اظهار داشت: تاکنون سازمان تامین‌اجتماعی نسبت به یکسان‌سازی دفترچه‌های نظام ارجاع اقدام کرده است و در این راستا در سال 1386 در مجموع با 24 شرکت و وزارتخانه که درحال ارائه خدمات درمانی به کارمندان خود هستند، در این زمینه همکاری و تعامل داشته است.

صدرالهی با بیان اینکه این برنامه نوین بوده و باید با هم‌فکری برای اجرای موفق آن تلاش کنیم، تصریح کرد: با اجرایی‌شدن این برنامه در 3 استان خوزستان، سیستان و بلوچستان و چهارمحال و بختیاری به صورت آمایشی، معایب آن مشخص شده و با تعامل و همکاری با حوزه‌های ذی‌ربط، نسبت به رفع نواقص اقدام خواهد شد.

معاون نظارت و هماهنگی اداره‌کل درمان غیرمستقیم سازمان تامین‌اجتماعی با بیان اینکه تاکنون 6 میلیارد ریال از سوی سازمان تأمین‌اجتماعی برای اجرای این برنامه در استان‌های خوزستان، سیستان و بلوچستان پرداخت شده است، گفت: برنامه پزشک خانواده در شهرستان کنارک استان سیستان و بلوچستان به صورت کامل و با موفقیت نسبت به استان‌های دیگر اجرا شده است.

صدرالهی افزود: این برنامه براساس اعلام وزارت بهداشت در 6 شهر استان خوزستان، 5 شهر‌ استان چهارمحال و بختیاری و 2 شهر استان سیستان و بلوچستان در دست انجام است.