عزت زحمتکش در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به بی مهری هایی که نسبت به ورزش بانوان می شود، ورزشکاران تمام تلاش خود را در بهبود ورزش بانوان انجام داده اند و روز به روز در عرصه های مختلف ورزشی حضور پررنگ تری دارند.
وی گفت: با وجود مشکلاتی که ورزش بانوان همواره با آن دست و پنجه نرم می کنند، به منظور ارتقاء سطح کیفی ورزش بانوان در استان در شش ماهه اول سال جاری، برگزاری 14 کلاس توجیهی مربیگری، برگزاری شش دوره کلاس داوری درجه سه و برگزاری 15 کلاس توجیهی داوری و هشت اعزام به کلاسهای داوری درجه مربیگری کشوری در هیئتهای مختلف ورزشی و برگزاری 333 مسابقه در سطح قهرمانی استان و انتخابی استان برگزار شده است.
زحمتکش با اشاره به کارنامه درخشان بانوان ورزشکار یزد، افزود: گرچه در برخی رشته ها به دلیل نوع پوشش امکان رسانه ای شدن رقابتها وجود ندارد، اما حتی ورزشهای بلامانع نیز تحت الشعاع قرار گرفته و نه تنها پوشش رسانه ای داده نمی شوند بلکه تعداد حضور تماشاچیان نیز بسیار محدود و انگشت شمار است و این امر سبب سلب انگیزه از بسیاری بانوان ورزشکار شده است.
وی یادآور شد: امسال استان یزد با توجه به بودجه ای که در اختیار داشته توانسته میزبانی رقابتهای قهرمانی والیبال آزاد دانشجویی، کاراته نونهالان و بزرگسالان، بسکتبال نوجوانان، اسکواش نونهالان، نوجوانان و بزرگسالان، تکواندو نونهالان و تیر اندازی بزرگسالان کشور را بر عهده بگیرد.
وی عنوان کرد: بانوان ورزشکار یزدی در همه رده های سنی نتایج خوبی را در سطح کشور به دست آورده اند و در رشته هایی همچون شمشیر بازی، بدمینتون، اسکواش، اسکیت، کاراته، ناشنوایان و ورزشهای همگانی به تیمهای ملی دعوت شده اند که نتیجه آن عضویت در تیمهای ملی شمشیربازی، اسکواش، کبدی، رزمی، کاراته و تیراندازی بوده است.
زحمتکش ادامه داد: اعزام بانوان ورزشکار در رشته های شمشیر بازی، کاراته، اسکواش و انجمنهای ورزشی به مسابقات برون مرزی از دیگر دستاوردهای ورزش بانوان است.
وی اظهار امیدواری کرد: مسئولان و رسانه ها توجه بیشتری به ورزش بانوان نشان دهند تا ورزشکاران با پشت گرمی بیشتری به کار خود ادامه دهند.
زحمتکش با بیان اینکه این همه موفقیت در ورزش بانوان کمتر استانی مشاهده می شود، افزود: بانوان ورزشکاران یزد نیاز به مشوق دارند و رسانه ها در این زمینه می توانند کمک قابل توجهی به آنها داشته باشند.