به گزارش خبرگزاری مهر، مهری مهدوی نیا در این زمینه افزود: با اعتقاد عمیق نسبت به حجاب میتوان به وضعیت مطلوب دست یافت که ترویج این فرهنگ مستلزم سرمایهگذاری بر روی باورها است.
وی اظهار داشت: معتقدم با حمایت مردان جامعه وضعیت حجاب بهبود خواهد یافت و در عین حال زنان نیز به عنوان مجریان فرهنگ حجاب باید در رسیدن به مقصد تلاش کنند.
وی با اشاره به برگزاری کلاسهای آموزشی برای بانوان استان تصریح کرد: اجرای کلاسهای آموزشی با هدف پاسخ به چرایی حجاب برای زنان و مردان تبیین میشود.
مشاور استاندار گلستان در امور خانواده گفت: حدود چهار ماه گذشته دستورالعملی از معاونت اجتماعی وزارت کشور برای ستاد صیانت، عفاف و حجاب، امنیت و حقوق شهروندی ابلاغ شد که بر این اساس پایشهای اولیه از دستگاههای اجرایی انجام شود.
مهدوی با بیان اینکه این نظارت با همکاری اداره کل تبلیغات اسلامی استان رقم میخورد، عنوان کرد: وظیفهمندی دفتر امور خانواده و بانوان استانداری گلستان بدین شکل است که تعدادی از مشاوران دستگاههای اجرایی را در رده استانی انتخاب کند و از این 40 منتخب برگزیده، گروههای دو الی سه نفره نظارت در این حوزه را بر عهده میگیرند.
وی با اشاره به اینکه فرمهای پایشی بر اساس مستندات در حوزه عفاف و حجاب انجام شده، گفت: از طریق گروههای هدف پیگیری مقدماتی در فرمهای مربوطه ثبت شد که پس از جمعبندی نهایی به سازمان تبلیغات اسلامی استان اعلام میشود.
مدیرکل امور خانواده و بانوان استانداری گلستان یادآور شد: نمایندگانی که از سوی ستاد صیانت به دستگاهها اعزام میشوند مجوزهایی در برخوردها و تذکرات به آنها داده شده، اما جایگاه تذکر شدید وجود ندارد بلکه به صورت ارشادی موضوع پیگیری میشود.
وی در پایان اذعان داشت: در اجرای قانون عفاف و حجاب، دستگاههای دولتی در اولویت قرار دارند، اما این دستورالعمل برای همه دستگاهها الزامی است حتی آژانسهای خصوصی نیز از این قضیه مستثنی نخواهد بود.