الیزابت سیتکوا با حضور در کنگره بینالمللی پرفشاری خون در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: سطح علمی مقالات ارائه شده در زمینه پرفشاری خون از کشور ایران بسیار عالی است.
وی که در رابطه با تاخیرات زمانی که در سه روز برگزاری کنگره بین المللی پرفشاری خون اتفاق افتاده بود گلهمند بود، گفت: زمان ارائه مقالات فرصتی برای تبادل نظر و نقد روی مقالهها وجود نداشت و فرصتی برای پرسش حاضران نسبت به مقالات نبود که یک ضعف بزرگ همایش است.
سیتکوا اضافه کرد: امتیاز این کنگره کنار هم قرار گرفتن متخصصان مختلف پرفشاری خون است.
همچنین یک محقق و پژوهشگر یک مجله پزشکی انگلیس در حاشیه کنگره بینالمللی پرفشاری خون به خبرنگار مهر گفت: وضعیت کنترل پرفشاری خون در انگلیس مطلوب است.
لئو هررا ادامه داد: جامعه علمی انگلیس به وجود گایدلاینها در کنترل پرفشاری خون معتقد است و به همین خاطر همیشه از این گایدلاینها پیروی میکنیم.
وی بیان داشت: اگرچه استفاده از گایدلاینها برای پزشکان اجباری نیست اما انجمنهای پزشکی با همکاری دولت به صورت غیر مستقیم پزشکان را تشویق میکنند که در امور درمانی پرفشاری خون حتما از گایدلاین استفاده کنند.
محقق و پژوهشگر یک مجله پزشکی انگلیس تصریح کرد: اکنون نمیتوانم از نظر عدد و رقم وضعیت کنترل پرفشاری خون در انگلیس را تشریح کنم.
لئو هررا افزود: در حال حاضر بودجههای در اختیار کلینیکهای درمانی انگلیس قرار داده شده تا بتوانند از این طریق کادردرمانی را تشویق کنند تا به صورت ناخودآ گاه و حالت اجباری از گایدلاینها برای درمان این بیماری استفاده کنند.
وی که برای نخستین بار به منظور شرکت در کنگره به ایران سفر کرده بود، ادامه داد: مشاهده چنین کنگره با سطح علمی بالا و برنامهریزی دقیق جالی خوشحالی دارد و فرصت خوبی برای نزدیکی و تبادل افکار پزشکان مشهور دنیا در ایران بود.