به گزارش خبرگزاری مهر، لطف الله فروزنده با اعلام اینکه دور کاری تعدیل نیروی انسانی نیست، گفت: مدارس و بیمارستاها از اجرای طرح دورکاری مستثنی هستند.
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ریاست جمهوری با بیان اینکه دور کاری به عنوان یک روش نوین انجام کار در کشور، دارای آئیننامه و دستورالعمل دولتی بوده و ابلاغ شده است، اظهار داشت: طرح دورکاری یک طرح دائمی است و حتی با جابجایی دولتها نیز متوقف نخواهد شد.
فروزنده از گسترش جغرافیایی اجرای طرح دورکاری خبر داد و افزود: سال قبل، این طرح تنها در شهر تهران اجرایی شد و امسال به همه استانها ابلاغ شده است و آموزش و پرورش و توجیه مدیران و کارکنان در زمینه عملیاتی شدن این طرح در استانها در حال انجام است.
وی تاکید کرد: دید ما نسبت به بحث دورکاری جدی است و در حال حاضر این امر با قوت به کار خود ادامه میدهد. همچنین با توجه به پیگیریهای به عمل آمده و با مرتفع نمودن نگرانیهای مدیران و کارکنان استانی در مورد نحوه جبران خدمت و مزایای شغلی، انشاءالله شاهد تسری و پیشرفت آن در دیگر استانهای کشور نیز خواهیم بود.
معاون رئیس جمهور، گفت: همانطور که بارها مطرح شده دور کاری هرگز به معنای تعدیل نیروی انسانی نیست و باید به فرهنگ سازی و بومی نمودن آن و همینطور آسیب شناسی مشکلات احتمالی طرح، آن را در فضای اداری کشور نهادینه کنیم.
فروزنده اظهار داشت: طرح دورکاری در دستگاههایی که ارباب رجوع داشته و یا به کارهای عملیاتی اشتغال دارند مفهومی ندارد و پیگیری نیز نمیشود. به طور مثال بیمارستانها و مدارس از اجرای این طرح مستثنی هستند.
وی بیان داشت: با توجه به جدیت سیستم در اجرا و گسترش این طرح، کارگروهی در این معاونت و سایر دستگاهها روند طرح دورکاری را رصد کرده تا بتوانند آن را به عنوان یک روش انجام کار در آن سازمان نهادینه کنند. از طرفی دولت هم بسیار جدی است و روند پیاده سازی و عملیاتی نمودن آن را پیگیری میکند تا بازخوردهای لازم را رصد و برنامه ریزی نمایند.
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور، خاطرنشان کرد: با توجه به شناسایی رستههای شغلی که مشمول طرح دورکاری میشوند در آینده هر فردی که استخدام میشود، میداند که شغل وی در ردیف طرح دورکاری قرار میگیرد یا خیر. تاکنون کارشناسان امر با توجه به جنس وظایف موفق به ارزیابی 36 رسته شغلی برای اجرای این طرح شدهاند.