دانشگاه صنعتی شریف در قالب یکی از مسابقات اولین جشنواره نوآوری‌های تلفن همراه ایران فرصتی را برای همه شهروندان کشور فراهم کرده تا ایده‌پردازی و خلاقیت خود را بیازمایند.

به گزارش خبرنگار مهر، امروزه تلفن‌های همراه جز لاینفک زندگی همه مردم به حساب می آیند که با ویژگی‌هایی منحصر به فردی مانند انعطاف پذیری بالا، قابلیت برنامه‌ریزی و انجام محاسبات، توانایی تبادل اطلاعات، سبکی و قابل حمل بودن و انواع امکاناتی که روز به روز نیز بهتر و کامل‌تر می‌شوند به ابزاری فنی برای طیف بسیار وسیعی از کاربردها تبدیل شده‌اند کاربردهایی که تصور آن‌ها حتی ده سال پیش نیز بسیار دشوار بود.

براین اساس مسابقه شهروندی "ای کاش می‌شد با تلفن همراهم..." که در قالب جشنواره نوآوریهای موبایل ایران برگزار می شود از همه شهروندان می‌پرسد که چه کاربردی را می‌توانید برای تلفن همراه خود متصور شوید که در زندگی یا کار به یاری شما بیاید یا انجام کاری را آسان‌تر کند.
 
براین اساس کاربران موبایل می توانند ذهن خلاق خود را به چالش کشیده و با در نظر گرفتن این طیف امکانات و با نگاهی دوباره به زندگی و پیرامون خود، به ایده ‌پردازی در مورد کاربردهای تازه تلفن همراه بپردازند.
 
هدف از برگزاری این مسابقه حمایت از فرآیند تبدیل یک ایده به یک محصول و یا یک سرویس ارزشمند است که چه بسا می تواند گره گشای برخی مسائل روزمره افراد باشد.
 
به گزارش مهر ، بهترین ایده‌ها در مراسمی در اسفند ماه سال جاری مورد قدردانی قرار خواهند گرفت.
 
علاقمندان برای شرکت در این مسابقه باید یک پیامک خالی به شماره 30001020 ارسال کنند.
 
نخستین دوره "جشنواره نوآوریهای تلفن همراه ایران" که توسط مرکز مطالعات تکنولوژی دانشگاه صنعتی شریف و با همکاری موسسه تحقیقات ارتباطات و فناوری اطلاعات وابسته به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار می‌شود برآن است تا با تشویق اقشار مختلف علاقه مند به بکارگیری فناوری‌های نوین و صاحبان خلاقیت و نوآوری در زمینه ارائه محصولات نرم افزاری و خدمات مبتنی بر موبایل، آثار برتر و استعدادهای این حوزه را شناسایی کرده و به جامعه معرفی کند.