دکتر اسکات دیویسون استاد فلسفه دانشگاه ایالتی مورهد در کنتاکی آمریکا در مورد چگونگی تحقق استانداردهای جهانی اخلاق به خبرنگار مهر گفت: درباره استانداردهای اخلاق جهانی دیدگاههای گوناگونی وجود دارد.
وی افزود: یک دیدگاه معتقد است مردم به رغم اختلافات و تفاوتهایی که دارند دارای اشتراکاتی هستند. به عبارت دیگر همه انسانها با وجود مرزبندیهای جغرافیایی، یکسان و قابل احترام هستند.
این استاد دانشگاه در ادامه یادآور شد: دیدگاه دیگر قائل به استانداردهای جهانی اخلاق نیست و در این دیدگاه تمرکز بر تفاوتها است. به عبارت دیگر در این دیدگاه اصول اخلاقی بومی تعریف میشوند.
مؤلف "ارزش ذاتی چیزها" تأکید کرد: در اینکه انسانها دارای تفاوتهایی با هم هستند شک و تردیدی وجود ندارد. حتی در این مورد نیز میتوان تمرکز و توجه را بر شباهتها قرار داد. اگر تمرکز و توجه بر شباهتها باشد در مییابیم که تفاوتها چندان زیاد و جدی نیستند.
وی تصریح کرد: اگر تمرکز و توجه بر اشتراکات باشد در این صورت شاهد خواهیم بود که تعاملات بین المللی میان انسانها و جوامع بیشتر میشود، در این صورت میتوان تعهدات مشترکی را تعریف کرد.
دیویسون در پایان تأکید کرد: اگر نگاهی به اخلاقیات رایج در کشورهای مختلف بیندازیم در مییابیم که اشتراکات اخلاقی زیادی در میان جوامع مختلف وجود دارند. به عبارت دیگر انسانها به رغم تفاوت در بسترها و زمینههای فرهنگی دارای اصول اخلاقی مشترک هستند.