معاون فنی عمرانی شهرداری تهران گفت: تمامی معارضین ملکی بزرگراه یادگار امام (ه) رفع شده و در صورتی که مشکلات جوی سبب کندی روند اجرای این پروژه نشود تا پایان سال به بهره برداری می رسد.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس شورای شهر تهران و حمید شکیب رئیس کمیسیون عمران شورا از بخش جنوبی پروژه یادگار امام بازدید کردند و از نزدیک در جریان روند پیشرفت این پروژه قرار گرفتند.

در جریان این دیدار مدیر پروژه یادگار امام (ره) با اشاره به کلیات این بزرگراه گفت: ما این پروژه را به چهار پهنه تقسیم کردیم که شامل پل شهیدان تا تقاطع طوس، حد فاصل طوس تا دامپزشکی، دامپزشکی تا هاشمی، و تقاطع هاشمی تا امام خمینی بوده است.

وی با بیان اینکه بر اساس زمانبندی‌ها پروژه باید 48.8 درصد پیشرفت می‌کرد گفت: تا کنون 36.12 درصد این پروژه پیشرفت داشته است اما ما در برخی از پهنه ها از زمانبندی نیز جلو هستیم، به طور مثال در تقاطع پل شهیدان تا طوس 4 درصد، طوس تا دامپزشکی 6 درصد از برنامه جلو هستیم و عقب ماندگی ما در پهنه های 3 و 4 است که دارای معارضین ملکی و تأسیساتی بسیاری بود.

مدیر پروژه یادگار امام (ره) با بیان اینکه تمامی معارضین ملکی این پروژه رفع شده است گفت: معارضین تأسیساتی پهنه های 1، 2 و 3 رفع شده و تنها معارضین پهنه 4 باقی مانده که در حال رفع شدن است.

وی یکی از مشکلات این پروژه را وجود کانال جمع آوری آب های سطحی قلقلی دانست و گفت: انحراف این کانال با مشکلات خاص خود همراه بود که بی توجهی به آن نیز با توجه به آنکه بخشی از فاضلاب منطقه به آن کانال ریخته می شد مشکلات زیست محیطی بسیاری ایجاد می کرد.

در ادامه مازیار حسینی معاون فنی عمرانی شهردار تهران با بیان اینکه بزرگراه یادگار امام (ره) گنجینه ای از مشکلات پیوسته بود گفت: املاک ریزدانه و معارضات تأسیساتی، حجم فعالیت ها را بالا می برد.

وی با اشاره به پهنه بندی این پروژه برای تسریع در فعالیت ها گفت: تقاطع های شرقی غربی را در اولویت قرار دادیم که دو تقاطع طوس و دامپزشکی هم اکنون زیر بار تردد قرار گرفتند.

معاون شهردار با بیان اینکه برای کاهش هزینه معارضین تأسیساتی بخشی از تأسیسات در قطب های سازه ای قرار گرفت که سبب کاهش 2 تا 3 میلیارد در هزینه ها شد.

وی ادامه داد: امیدواریم با رفع مشکلات بر اساس زمانبندی تا پایان سال 90 کل مسیر را به شهروندان تحویل دهیم.

حسینی با اشاره به ادامه بزرگراه یادگار (ره) گفت: بر اساس طرح جامع این بزرگراه باید به میدان فتح و از آنجا به بزرگراه ساوه وصل شود که در حال حاضر مشاوران در حال بررسی فنی این موضوع هستند.

معاون فنی عمران شهرداری تهران در پایان این بازدید در جمع خبرنگاران با اشاره به سه وعده ای شهرداری در حوزه فنی عمران اشاره کرد و گفت: اولین پروژه ای که قول داده بودیم به اتمام برسد، ادامه بزرگراه صیاد شیرازی به میدان سپاه بود که در ابتدای سال به بهره برداری رسید، دومین پروژه یادگار امام است که اگر شرایط جوی اجازه دهد براساس زمانبندی های از پیش اعلام شده به نتیجه می رسد و کلیدی ترین پروژه ما بزرگراه امام علی (ع) که با جدیت در پی به نتیجه رساندن آن هستیم.

وی ادامه داد: برای آنکه بزرگراه امام علی (ع) تا سال 91 به بهره برداری برسد نیازمند عزم همه جانبه شورای شهر و شهرداری هستیم.

حسینی افزود: بزرگراه امام علی از شمال آغاز می شود تا از مسیل باختر تا پیروزی، از شهید محلاتی تا آزادگان و دولت آباد و کمربندی شهرری تا صالح آباد ادامه خواهد داشت و شهروندان می توانند 35 کیلومتر بدون چراغ قرمز شمال تا جنوب بزرگراه را طی کنند.