سينماي ايران در مقوله مخاطب عام، سينماي ورشكستهاي است كه با مشكل ريزش بيننده مواجه است و نبايد با كسب جوايز خودمان را گول بزنيم.

"ناصرغلامرضايي"، كارگردان سينما در گفت وگو با خبرنگار سينمايي خبرگزاري "مهر"، با بيان اين مطلب افزود: اقتصاد و صنعت سينماي ايران فقير نگه داشته شده است.

وي افزود:  سينماي ما در جهان جايگاهي ندارد و درارتباط با مخاطب عام، ما سهمي از بازار جهاني نداريم.

اين فيلمساز ادامه داد: در طول بيست سال گذشته يعني از زمان شكل گيري سينماي نوين درايران، اكران عمومي بين المللي نداشته ايم، حتي درزمينه بازاريابي فيلم هاي موفق درجشنواره ها هم توفيقي كسب نكرده ايم.

اين كارگردان سينما با بيان اينكه سينماي ما سينمايي بحران زده و راكد است، يادآور شد: سال به سال سينماي ما با مشكلات متفاوتي روبه رو مي شود.

وي اضافه كرد: سينماي ما، از نظر ميزان مخاطب، سينماي ورشكسته اي است وهمچنان با مشكل ريزش مخاطب مواجه است و نبايد با كسب جوايز خودمان را گول بزنيم.

به گفته وي، متوليان ومسوولان سينماي ايران، برنامه ريزيهايي تحت عنوان سينماي ملي دارند كه متاسفانه فقط درحد شعارباقي مانده است.

سازنده فيلم سينمايي "رومشكان" گفت: نقاط قوتي در بدنه سينماي ايران وجود دارد كه به فعل در نيامده است و به همين دليل، نه تنها اكران خارجي، بلكه اكران داخلي را هم از دست داده ايم.

وي با بيان اينكه جايگاه سينماي ايران در بازار جهاني تا حدود زيادي به موقعيت، مناسبات و مراودات سياسي و اقتصادي ايران درجهان بستگي دارد، عنوان كرد: هر وقت كشور ما از نظر سياسي و اقتصادي تعامل ومناسباتي جدي با جهان ايجاد كرد، در آن صورت مي توان به حضور تاثيرگذار و جدي تر سينما هم چشم اميد داشت.
غلامرضايي با اشاره به دعوتي كه اخيرا از بعضي از تهيه كنندگان ايران از سوي برخي كشورها براي نمايش فيلم صورت گرفته است، خاطر نشان ساخت:اين موضوع براي اينكه حالت عمومي تر وعملي به خود بگيرد، به زمان نيازدارد ولازم است اين جريان را به صورت مكانيزم هميشگي در بياوريم.

وي با اشاره به توليد 50 فيلم سينمايي در سال و لزوم عرضه اين محصولات فرهنگي به بازار جهاني فيلم تصريح كرد: متاسفانه به رغم حجم بالاي توليد ونقاط قوت در برخي از آثار، ما نتوانسته ايم سهمي در بازار جهاني فيلم كسب نماييم.

اين هنرمند فيلمساز اظهار داشت: تا زماني كه عزم و اراده مسوولان و فعالان سينماي ما بر پيشرفت و توسعه متمركز نشود و از شعار فاصله نگيرند و درجهت يك حركت دسته جمعي بسيج نشوند، اين امكان ميسر نمي شود.