به گزارش خبرنگار مهر، فریدت جاف نوسلین پیش از ظهر چهارشنبه در حاشیه برگزاری اولین کنگره بین الملی فیزیک پزشکی خاورمیانه در جمع خبرنگاران گفت: کشور ایران در بحث درمان سرطان در حال پیشرفت است که در این راستا به تازگی 30 دستگاه لینک خریداری شده است.
وی ادامه داد: تجهیزات مربوط به درمان سرطان تنها به این دستگاه خلاصه نمی شود و در کنار این دستگاه باید دستگاه دوزیمتری برای اندازه گیری میزان دارو قرار داشته باشد.
رئیس انجمن بین المللی فیزیک پزشکی جهان تصریح کرد: این دستگاه در انواع قدیمی به صورت محدود در ایران وجود دارد اما وجود این دستگاه در تمامی مراکز درمانی لازم است و زندگی بیماران به این دستگاه بستگی دارد.
رئیس انجمن بین المللی فیزیک پزشکی جهان در ادامه سخنان خود با اشاره به وضعیت درمان بیماران سرطانی در جهان گفت: با توجه به پیشرفتهایی که در علم پزشکی دنیا به وجود آمده در حال حاضر از هر دو نفر بیماران مبتلا به سرطان یک نفر با پرتو درمانی زنده می ماند و مابقی نیز با استفاده از دارو با آرامش درمان خود را ادامه می دهند.
نوسلین ادامه داد: یکی از برنامه های مهم توسعه پرتو درمانی بحث آموزش است که در این راستا ایران نیز به عنوان یکی از کشورهای مهم در این نوع درمان معرفی می شود.