بجنورد - خبرگزاری مهر: معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: سه هزار دانش آموز در قالب 9 گروه 313 نفری در یوم الله 13 آبان ماه با اجرای سرود همگانی انزجار خود را از استکبار جهانی اعلام می کنند.

محمد رضا رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این سرود برای نخستین بار است که در سطح استان در روز 13 آبان ماه در مصلی امام خمینی(ره) توسط سه هزار دانش آموز از سراسر استان اجرا می شود.

وی تصریح کرد: علاوه بر اجرای سرود همگانی، 34 برنامه به مناسبت 13 آبان ماه و هفته بسیج دانش آموزی توسط آموزش و پرورش استان اجرایی می شود.
 
وی برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی، مقاله نویسی و نشست های آزاد اندیشی با تبین 13 آبان ماه را از مهم ترین برنامه های پیش بینی شده به مناسبت یوم الله 13 آبان ماه و هفته بسیج دانش آموزی عنوان کرد.