به گزارش خبرنگار مهر، در روز 13 آبان، مناسبتهای مختلفی چون تبعید امام در سال 42، کشتار دانش آموزان و دانشجویان در سال 57 و در روز مبارزه با استکبار جهانی است که دانشجویان بعد از پیروزی انقلاب آگاهانه بر سینه او کوفتند که از ایران برود و خیال حضور مستکبرانه در این خاک پاک را نداشته باشد.
روز 13 آبان روزی است که حضور آگاهانه دانش آموزان و دانشجویان بیش از هر چیز در آن به چشم می خورد و دانش آموزان با حضور در آن مهر بطلانی بر دخالت و دست اندازی های استکبار جهانی در میهن اسلامی مان می زنند.
13 آبان، روز دانش آموز و مبارزه با استکبار
دانش آموزانی که هنگام تبعید امام در سال 42 خردسالانی بیش نبودند 15 سال بعد غیور مردانی در این خاک شدند که بر ظلم و بیداد شوریدند. آنان درس را نه در پشت نیمکت های چوبی کلاس و بر تخته سیاه آن که بر صفحه سپید پیشانی مردمان زجرکشیده در کوچه و بازار آموختند.
آنان خود را مجزا از جریان انقلاب نمی دانستند آن روزها همه از پیر و جوان، زن ومرد و کودک در اعتصاب و راهپیمایی شرکت می کردند.
در آن روزها حتی گفتگوهای کودکان خردسال نه بر سر بازی ها و بازیچه ها که از ظلم شاه و راهپیمایی ها بود. دانش آموزان چنان سهمی در این جریان داشتند که اگر صفحه ای از اوراق خونین انقلاب به نام آنان رقم نمی خورد، بر زحمات، رشادت ها و تلاشهای آنان جفا شده بود.
آن روزها دانش آموزان، اعلامیه های امام را رونویسی و پخش می کردند، شبها خطر حکومت نظامی را نادیده می گرفتند و با خط های ابتدایی و ناپخته خود دیوارهای شهر را به شعارهای انقلابی مزین می کردند.
13 آبان روز تسخیر لانه جاسوسی
یک سال پس از شهادت دانش آموزان در دانشگاه و درست در سالروز 13 آبان 58 ایران اسلامی شاهد جلوه دیگری از این رویارویی میان جبهه حق علیه باطل بود.
تسخیر لانه جاسوسی به قدری مهم بود که امام راحل آن را انقلاب دوم نامید. در این ر وز دانشجویان آگاه و انقلابی و خط امامی با تسخیر سفارت آمریکا در تهران اسناد مهمی در زمینه دخالت این کشور در ناآرامی های بعد از انقلاب کشف کردند.
انقلاب دوم چهره واقعی آمریکار و سیاستهای استکباری این کشور را در ایران انقلابی نشان داد و راهگشای تصمیمات کشور شود.
روزی که باید فریاد زد
این روز را به هر نامی بنامیم، روزی است که باید به خیابانها آمد و در صفوفی وحدت بخش فریاد استقلال و بیگانه ستیزی را سر داد.
خیابانها در این روز منتظر قدوم دانش آموزان، دانشجویان و مردمی است که با جان و دل خواهان دفاع و حفظ انقلاب اسلامی خویش هستند.
سنگر پیشرفت، همان سنگر دفاع است
به طور حتم امروز در صحنه بودن تنها به آمدن در خیابان و شعار دادن ختم نمی شود امروز در صحنه بودن، همان مفهوم تلاش برای پیشرفت را دارد، همان جنبش نرم افزاری، همان جهاد اقتصادی و امروز بیش از هر زمان دیگری کشور به پیشرفتهای علمی و تکنولوژیکی و تئوری نیاز دارد.
امروز دانش آموزان و دانشجویان باید بدانند با درس خواندن، دفاع جانانه ای از انقلاب کردند.
امروز داشتن بصیرت دینی، حفظ سنگرهایی است که هزاران جوان و نوجوان برای آن جان داده اند و این وظیفه همگان را سنگین تر می کند.