محمد زاهد پاشا در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به وجود پدیده زشت تکدی گری در سطح جامعه گفت: تکدی گری یک پدیده ناپسند اجتماعی بوده و متأسفانه شیوع این ناهنجاری اجتماعی در شهر بابل، سبب جریحه دار کردن احساسات و عواطف شهروندان شده است.
وی با تأکید بر لزوم فرهنگ سازی و آگاهی دادن به مردم برای مقابله با این پدیده، بیان داشت: باید اقدامات اساسی فرهنگی توأم با اجرای طرح ساماندهی متکدیان توسط دستگاه های ذیربط انجام گیرد تا مردم ناخواسته سبب تشویق متکدیان و گسترش پدیده تکدی گری نشوند.
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری بابل خواستار برگزاری جلسات متعدد کمیسیون برخورد جدی با پدیده ناپسند تکدی گری از سوی دستگاههای بهزیستی، شهرداری، مرکز بهداشت، کمیته امداد امام خمینی(ره)، اداره کار و امور اجتماعی، دادگستری و انتظامی شد.
وی افزود: در حال حاضر با ایجاد و فعال سازی اکیپی سه گانه متشکل از بهزیستی، شهرداری، نیروی انتظامی نسبت به جمع آوری متکدیان از سطح شهر اقدام و به محلی که مهیا شده منتقل کنند.
زاهدپاشا با اشاره به وجود برخی باندهای حرفه ای تکدی گری گفت: در موارد کشف شده از قبیل وجود باندهای حرفه ای نشان می دهد، گردانندگان این باندها با بکارگیری کودکان، زنان و افراد معلول و جابجایی آنان از سایر نقاط کشور اقدام به تکدی گری می کنند که در این صورت پس از دستگیری به مراجع قضایی تحویل می شوند.