به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا همتی اظهار داشت: در این طرح 664 هزار اصله نهال صنوبر توزیع شده است.
همتی افزود: تسهیلات پیش بینی شده امسال به کشاورزان در هر هکتار پنج میلیون تومان بوده است.
وی اوکالیپتوس و صنوبر را از گونه های زود رشد اعلام کرد و گفت: این گونه ها با آب و هوای استان همدان سازگاری بیشتری دارند.
مدیرکل منایع طبیعی و آبخیزداری استان همدان اظهار داشت: صنوبر بومی 10 متر مکعب در سال و صنوبر اصلاح شده تا 27 متر مکعب در سال رشد می کند که این نوع صنوبر نیاز چوب استان را برطرف می کند.
همتی با اشاره به اینکه در برنامه پنجم توسعه باید سالانه 400 هکتار چوب در استان همدان زراعت شود،گفت: از سال 85 تاکنون سه هزار و 44 هکتار جنگل صنوبر با میانگین اشتغالزایی دو و نیم نفر در هر هکتار در استان همدان کشت شده است.
وی افزود: از یک میلیون و 500 هزار اصله نهال توزیع شده در سال گذشته، بیش از 300 هزار اصله نهال به صورت رایگان بین سازمان های دولتی، پادگان ها، اداره ها، کارخانه ها و مدارس توزیع شده است.
مدیرکل منایع طبیعی و آبخیزداری استان همدان اظهار داشت: از 42 هزار مساحت جنگل و اراضی جنگلی استان همدان هزار و 441 هکتار جنگل طبیعی، چهار هزار و 213 هکتار جنگل دست کاشت دولتی، هفت هزار و 500 هکتار جنگل های مشارکتی و بقیه اراضی جنگلی است.
همتی اضافه کرد: اقاقیا، زبان گنجشک، سرو خمره ای، کاج سیاه، سرو نقره ای، ارغوان، مَحلَب، کاتاپلا و صنوبر از گونه های کاشته شده در همدان است.
وی گفت: سرانه فضای سبز در استان همدان به ازای هر نفر 220 متر مربع است.