رضا جولایی، رمان «سوء قصد به ذات همایونی» را 16 سال پس از انتشار، برای تجدید چاپ از سوی نشر افکار به اداره کتاب فرستاد.

رضا جولایی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تجدید چاپ این رمان بیان داشت: «سوء قصد به ذات همایونی» را در سال 1374 برای نخستین بار منتشر کردم، اما در شرایط خاص آن دوره، این رمان در فضای داستانی کشور گم و به فراموشی سپرده شد.

وی ادامه داد: به تازگی با پیشنهاد یکی ازدوستان این رمان را برای دیده شدن در فضای جدی ادبیات کشور به نشر افکار معرفی کرده‌ام که با تجدید چاپ مجددا منتشر شود. آخرین خبری که من از آن دارم، ارسال کتاب در اواخر تابستان به اداره کتاب بود و هنوز منتظرم اعلام نظر نهایی هستم.

جولایی ادامه داد: در سال‌های اخیر نیز داستان‌هایی که نوشته‌ام در قالب چند مجموعه داستان جمع‌آوری شده است اما در فضای فعلی کشور که ادبیات داستانی اساسا موضوع جدی‌ای به شمار نمی‌رود، تصمیمی برای انتشار آنها ندارم.

نویسنده «تالار طربخانه» افزود: این که داستانی بنویسی و بدانی که نمی‌خواهی منتشرش کنی، سخت است؛ به راحتی گفتنش نیست و مثل قدم زدن در برهوت می‌ماند، اما چاره‌ای جز این برای من نمانده است.

«سوء قصد به ذات همایونی» رمانی است با روایت داستان ترور محمدعلی‌ شاه قاجار که برای نخستین بار از سوی انتشارات جویا در سال 1374 منتشر شده است.

حکایت سلسله پشت کمانان، جامه به خوناب، شب ظلمانی یلدا وحدیث دردکشان، تالار طربخانه، جاودانگان، نسترن‌های صورتی و باران‌های سبز از دیگر داستان‌های منتشر شده جولایی در سال‌های گذشته به شمار می‌رود.