رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه مساجد موج دوم بسیج سازندگی را آغاز کرده‌اند، گفت: دانشگاه های کشور به عنوان پیش قراولان اردوهای جهادی و سازندگی، باید به مساجد که در ابتدای این راه هستند کمک کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رضا نقدی در مراسم شکوه هجرت و در جمع مسئولان گروه های جهادی دانشگاه های تهران بزرگ، با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در خصوص بسیج سازندگی گفت: رهبر معظم انقلاب جهادگران بسیجی را آیه های مجسم قرآن دانستند که بزرگترین مدال افتخار برای بسیج سازندگی محسوب می شود.

وی با انتقاد شدید از نحوه بر خورد دولت های موسوم به سازندگی و اصلاحات با جهاد سازندگی گفت: دولت های قبلی قدر جهاد سازندگی و روحیه جهادی را ندانستند و نمک نشناسی کردند و در نهایت با محصور کردن جهاد سازندگی ارتباط آن را با مردم قطع کردند.
 
نقدی تاکید کرد: امروز بسیج سازندگی خلاء جهاد سازندگی را پر کرده است.
 
وی با تاکید بر لزوم فرهنگ سازی و اطلاع رسانی فعالیت های گروه های جهادی خاطر نشان کرد: جهادگران به دلیل بر خورداری از اخلاص و نیت الهی معمولا تمایلی برای انعکاس خدمات شان ندارند اما باید توجه داشت که هدف از اطلاع رسانی، فرهنگ سازی برای گسترش روحیه جهادی در جامعه است.
 
رئیس سازمان بسیج مستضعفین افزود: گروه های جهادی علاوه بر کیفیت باید به کمیت نیز بها دهند و به بهانه تفاوت در کیفیت، نباید راه را برای ورود سایر دانشجویان به عرصه سازندگی و خدمت رسانی بست.
 
وی با تاکید بر لزوم تمرکز گروه های جهادی بر یک منطقه تا رفع کامل محرومیت ها گفت: هر دانشگاه کشور باید متولی محرومیت زدایی از یک منطقه شود و خدمات به محرومین نباید جنبه مقطعی و ناپایدار پیدا کند. در این زمینه بهترین کار، تدوین چشم انداز پیشرفت و تعالی برای روستاهای مورد هجرت است و گروه های جهادی بدین وسیله می توانند با برنامه ریزی دقیق بهترین خدمات را به مردم ارائه دهند.
 
نقدی ضمن درخواست از دولت برای توجه بیشتر به بسیج سازندگی اظهار داشت: سال گذشته با افزایش صد در صدی بودجه بسیج سازندگی ، حضور جوانان رشدی 75 درصدی داشت و تا امروز نزدیک به یک میلیون دانشجو، طلبه و دانش آموز در سازندگی کشور سهیم بوده اند.
 
وی با اشاره به محدودیت های دولت در تصویب بودجه، خطاب به مسئولان گروه های جهادی گفت: باید همانطور که در دفاع مقدس از ظرفیت و میل شدید مردم به خدمت رسانی استفاده شد، امروز نیز برای جبران محدودیت های مالی از مردم و به خصوص اصناف برای محرومیت زدایی کمک گرفت.
 
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در خصوص توانایی های بسیج سازندگی ابراز داشت: بسیج سازندگی هر پروژه ای به جز پروژه های عظیمی چون پالایشگاه، سد، نیروگاه و ... را می تواند به بهترین نحو اجرا کند.
 
وی همچنین گفت: امروز 1 درصد از بودجه عمرانی استان ها به فعالیت های سازندگی بسیج اختصاص یافته که تا 5 درصد قابل افزایش است.