به گزارش خبرگزاری مهر، رضا طاهری افزود: در این راستا تاکنون 15 مجموعه صنعتی مورد بررسی و امکان سنجی قرار گرفته است.
وی این تعداد مجموعه را در زمینه هایی نظیر صنایع پتروشیمی و دریایی، گیاهان تزئینی و دارویی، صنایع جانبی سد و نیروگاه، مطالعه شیلات و آبزیان و کشاورزی عنوان کرد.
رئیس هیئت مدیره شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان تدوین مدل توسعه شهرکهای صنعتی در استان را یک ضرورت خواند و ابراز امیدواری کرد: این موضوع هرچه سریع تر تحقق یابد.
طاهری در ادامه با تشریح روند ایجاد خوشه های صنعتی در خوزستان نیز گفت: ایجاد چنین خوشه هایی از سال 1383 در خوزستان آغاز شده و در زمان حاضر از اولویتهای کاری شرکت شهرکهای صنعتی در استان محسوب می شود.
وی تصریح کرد: هم اینک سه خوشه صنعتی در بخش تجهیزات نفت، گاز و پتروشیمی و خرما و پوشاک در خوزستان به فعالیت مشغول هستند.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان مهمترین فعالیت خوشه های یاد شده را ایجاد نظام همکاری در قالب شبکه های پیمانکاری فرعی، بسترسازی برای حضور ارائه دهندگان خدمات کسب و کار در فضای خوشه ها و افزایش نقش این قشر در زنجیره تولید خواند.
طاهری در ادامه با اشاره به وجود مراحل چندگانه برای ایجاد خوشه های صنعتی، این مراحل را شامل اخذ مصوبه هیئت دولت، انجام امکان سنجی و درج در نقشه خوشه کشوری، فراخوان و انتخاب عامل توسعه خوشه و انجام مطالعات شناختی، پیاده سازی، نظارت و خروج عامل توسعه در زمینه مزبور ظرف مدت سه تا پنج سال از مراحل تشکیل آن دانست.
وی اظهار کرد: پیش از تشکیل هر خوشه صنعتی فرایند امکان سنجی در محدوده جغرافیایی تشکیل آن صورت می گیرد و در صورت تائید وجود شرایط، خوشه تشکیل می شود.