به گزارش خبرگزاری مهر، احمد دزفولی اظهار داشت: کشت حبوبات به صورتهای کشت بهاره( کشت از اوایل اردیبهشت ماه تا اوایل خردادماه) و کشت پاییزه و کشت انتظاری(به منظور استفاده از نزولات آسمانی) انجام می شود.
وی با بیان اینکه کشت حبوبات با توجه به درصد پایین ماده آلی خاکهای استان و کشت متوالی محصولات پرتوقع می تواند بهترین تناوب برای اصلاح خاک باشد، افزود: بقایای حبوبات با تجزیه سریع و آسان در خاک کمترین تداخل را با محصولات بعدی موجود در تناوب ایجاد می کند.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس تصریح کرد: با توجه به قانون هدفمندی یارانه ها و افزایش هزینه های تولید کودهای شیمیایی(به ویژه کود اوره) قابلیت تثبیت ازت توسط حبوبات می تواند علاوه بر تامین نیازهای گیاه به کود از طریق تجزیه گره های نیتروژن ساز در سالهای بعد بخشی از نیاز نیتروژن دیگر گیاهان موجود در تناوب را تامین کند.
دزفولی در بخش دیگری از سخنان خود به برخی از اقدامات انجام شده در زمینه کاشت و توسعه حبوبات اشاره و اضافه کرد: اجرای الگوی کاشت حبوبات در مناطق مختلف استان، کاشت ماش به عنوان کود سبز برای حاصلخیزی خاک در مناطق مختلف استان، استفاده از بذرگواهی شده در مزارع تولید و تکثیر ارقام جدید و مادری حبوبات ازجمله اقدامات موثر به شمار می روند.