اردبیل - خبرگزاری مهر: مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل از برگزاری مسابقه «معنی واقعی کلمه مولا در حدیث مشهور روز غدیر خم» از سوی بنیاد الغدیر در اردبیل خبر داد.

حجت‌الاسلام مهدی ستوده در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: به مناسبت گرامی داشت عید غدیر خم این مسابقه در سراسر استان اردبیل به صورت کتبی در حال برگزاری است.

وی با بیان اینکه سوالات این مسابقه در سطح استان توزیع شده است افزود: علاقه‌مندان برای دریافت برگه این مسابقه می توانند با مراجعه به اداره‌کل تبلیغات اسلامی اردبیل دفتر بنیاد الغدیر نسبت به شرکت در این مسابقه دینی اقدام کنند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل از برگزاری 124 برنامه فرهنگی و مذهبی به مناسبت گرامی داشت اعیاد اسلامی بویژه عید غدیر در اردبیل خبر داد و عنوان کرد: برگزاری جشن‌های اعیاد اسلامی به ویژه غدیر خم در سال‌های اخیر در حد قابل قبولی برگزار می‌شود.

به گفته وی برگزاری این برنامه‌ها در جهت تبیین واقعه غدیر و جلوگیری از ترویج افکار وهابیون و شبهات موجود در جامعه ضروری است.

ستوده برگزاری جشن‌های مختلف در مساجد، دیدار با سادات، مراسم عمامه‌گذاری و برگزاری گفتما‌ن‌های علمی ــ دینی را از جمله برنامه‌های عید غدیر در اردبیل عنوان کرد.

وی همچنین از ساماندهی هیئت‌های مذهبی، شعرا و مداحان استان خبر داد و تصریح کرد: بسته‌های فرهنگی به ویژه کتاب‌های مذهبی معتبر در بین مداحان استان توزیع شده و انتظار می‌رود مداحان نقش خود را در ترویج فرهنگ عاشورایی در جامعه بهتر عمل کنند.

ستوده در پایان برنامه‌های این سازمان را مسجد محور دانست و اظهار کرد: هر چه برنامه‌ها به سوی مسجد سوق داده شود به همان اندازه مؤثر واقع می‌‌شود.