خبرگزاری مهر-گروه بین الملل: در روزهای اخیر تظاهرات ضد سرمایه داری در آمریکا به تیتر اول رسانه های خبری تبدیل شده، به طوریکه سایت های خارجی با نشان دادن این تصاویر عمق نارضایتی مردم را به تصویر می کشند، در ذیل به بخشی از این تصاویر پرداختیم.

افزایش مالیاتها، کاهش دستمزدها، شکاف طبقاتی موجود، اوضاع نابسامان اقتصادی، ادامه سیاستهای جنگ طلبانه و ناتوانی دولتمردان در عمل به وعده های خود سبب شد تا جنبشی تحت عنوان "تسخیر وال استریت" در آمریکا شکل گیرد و مردم با برپایی تظاهرات گسترده نارضایتی خود را از وضعیت موجود اعلام کنند.

شمار معترضان روز به روز نه تنها کاهش نیافته، بلکه شاهد گسترش دامنه آن به دیگر کشورهای جهان از جمله آلمان، فرانسه ، ایتالیا و اسپانیا بودیم.

از زمان آغاز جنبش اعتراض به نظام سرمایه داری در مرکز نمادین آن در خیابان وال استریت تا کنون صدها نفر از مخالفان دولت توسط پلیس آمریکا بازداشت شده و یا مورد ضرب و شتم قرار گرفته اند.

معترضان که از شکاف طبقاتی موجود و تبعیض در کشورشان رنج می برند، منشا مشکلات اقتصادی را از بانکداران و نظام مالی و سرمایه داری می دانند و کنگره را وابسته به بانکداران توصیف می کنند.

شرکت کنندگان در این جنبش، اعتراض خود را علیه سیطره تنها یک درصد از جمعیت آمریکا بر منابع مالی و اقتصادی این کشور و تحمیل فقر و بیکاری به 99 درصد دیگر شهروندان اعلام کرده و خواستار پایان یافتن این بی عدالتی هستند.

تظاهرات کنندگان با انتقاد از سیاستهای ریاضت طلبانه دولت تاکید می کنند باید در میزان سرمایه گذاریها در بخشهای عمومی تجدید نظر شود و هرگونه اقدام اقتصادی باید با هدف ایجاد عدالت و افزایش رفاه عمومی انجام شود.

هفته گذشته در پی درگیریهای خونین و تیراندازی در کالیفرنیا، پلیس از معترضان خواست تا اردوگاههای خود را ترک کرده و به منازل خود بازگردند تا آرامش در شهر برقرار شود، اما مردم تا زمان تحقق اهداف خود در خیابانها حضور دارند.