عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برخلاف خواست آمریکا پرونده هسته ای ایران به شورای امنیت سازمان ملل ارجاع نشد گفت: آمریکا باید بداند با صدور قطع نامه های متعدد نمی تواند ایران را منزوی کند.

محمد کرمی راد در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به قطعنامه ضعیف صادر شده علیه ایران در شورای حکام اظهار داشت: بدون شک آمریکا در ارتباط با ارسال پرونده هسته ای ایران به شورای امنیت سازمان ملل شکست خورده چرا که روسیه و چین از همان ابتدا مخالفت خود را اعلام کردند و کشورهای غیر متعهد نیز بیانیه ای را برای فعالیت های صلح آمیز هسته ای ایران صادر کردند از این رو آمریکا نتوانست برنامه های خود را در خصوص پرونده هسته ای کشورمان محقق کند.

وی با بیان اینکه آمریکا پیش از این سناریوهایی را طراحی کرده بود تا موضوع هسته ای ایران را به شورای امنیت سازمان ملل ارجاع دهد افزود: البته  در  قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام نیز موفقیت حاصل نشد چرا که همه کشوره ها به آن رای ندادند اما با همه این اوصاف ایران منافع ملی خود را دنبال و از آن پاسداری می کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین خاطرنشان کرد: البرادعی در مطالبی حقایق تلخی را از دوران مسئولیت خود در آژانس بین المللی انرژی اتمی مطرح کرد که این حقایق برگرفته از لابی های آمریکا و رژیم صهیونیستی برای مقابله با دانش هسته ای کشورها بود اما با این وجود ایران موفقیت های خود را دنبال می کند.

کرمی راد با بیان اینکه با این قطع نامه ها نمی توان مانع پیشرفت و توسعه ایران شد گفت: انشاءالله به زودی صدای خرد شدن استخوانهای استکبار را خواهیم شنید.

به گزارش مهر، قدرتهای غربی در نشست شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی در وین پایتخت اتریش موافقت خود را با مفاد قطعنامه ضد ایرانی که در آن فعالیتهای هسته ای ایران مورد انتقاد قرار گرفته است، اعلام کردند.

اما به دلیل مخالفت چین و روسیه با اعمال تحریمهای بیشتر علیه جمهوری اسلامی ایران، هرگونه مذاکره در این باره به بهار آتی (مارس آینده) موکول شد.

در این قطعنامه از ایران خواسته شده تا موافقت خود را با ازسرگیری مذاکرات هسته ای بدون هیچ پیش شرطی اعلام کند.

بنابراین گزارش، کوبا و اکوادور به این قطعنامه رای منفی دادند و اندونزی نیز به این قطعنامه رای ممتنع داد.

بر اساس این گزارش، شورای حکام از ایران خواست تا برای بازرسان آژانس امکان دسترسی به تاسیسات هسته‌ای خود را فراهم کرده و با آژانس همکاری به عمل آورد.

همچنین، آژانس خواستار پاسخگویی ایران به نگرانی‌ها درباره آن‌چه که از آن به عنوان گسترش تسلیحات هسته‌ای یاد کرد، شده است.