شهرکرد - خبرگزاری مهر: معاون فنی شرکت توزیع برق استان چهار محال و بختیاری گفت: کنتور دیجیتالی برق در چهار محال و بختیاری برای نصب در منازل، کارگاهها و ... با کمبود روبه رو است.

مجید خوانساریان در گفتگو با خبرنگار مهربیان داشت: تا کنون 10هزار کنتور برق برای مشترکین نصب کردیم و در حال حاضر شش هزار انشعاب نیاز به کنتور در این استان دارند.

خوانساریان با بیان اینکه کمبود کنتور تنها در این استان نیست و کل کشور با کمبود کنتور برق دیجیتالی مواجه است، عنوان کرد: تعداد شرکتهای تولید کننده اندک هسنتند و با وجود تحریم ورود قطعات برای ساخت کنتور برق نیز با مشکل مواجه است.

وی عنوان کرد: خرید کنتور برق در حال حاضر در سطح کشور یک بحران است.

معاون فنی شرکت توزیع برق استان چهار محال و بختیاری با اشاره به اینکه 62 کیلومتر شبکه متوسط و ضعیف نیز باید دراین شهرکهای ایجاد شود، اظهار داشت: هشت کیلومتر روشنایی در این شهرکهای مسکن مهر صورت گرفته است.

وی گفت: در راستای توزیع  برق 74 هزار فشار متوسط و ضعیف برای شهرکهای مسکن مهر این استان انشعاب کشیده شده است.