به گزارش خبرنگار مهر، جلیل سحابی ظهر سه شنبه در سومین همایش ملی آسیب های پنهان در سنندج افزود: علیرغم آنکه ورود تکنولوژی های جدید و نوین ماند اینترنت و ماهواره توانسته تحول عظیمی در دانش بشر ایجاد کند اما می توان همین فرصت مناسب را با استفاده نادرست در خانواده ها یک تهدید برای ارزش ها و هنجارهای اجتماعی دانست.
وی اظهار داشت: امروزه رفتارهای ناهنجار و ضد فرهنگی به مرور خود را وارد زندگی روزمره انسان ها کرده و پس از مدتی کوتاه تمام کار و زندگی افراد را فرا می گیرند و به همین دلیل استفاده از ماهواره باعث ترخیب بنیان های اخلاقی در جامعه می شود.
دبیر کمیته علمی سومین همایش ملی آسیب های پنهان ادامه داد: انسان ها در سال های قبل در انحصار کالاها و لوازم تبلیغاتی بودند ولی امروز در اسارت رسانه های نامتعارف و مخرب قرار گرفته اند.
وی به محورهای این همایش اشاره کرد و گفت: رسانه و تهاجم فرهنگی، رسانه های محلی و جلوگیری از آسیب ها، رسانه و گسست فرهنگی، رسانه و دگرگونی ارزش ها در خانواده، رسانه ها و سبک زندگی، رسانه و خشونت، رسانه و بحران هویت، رسانه و مصرف گرایی، رسانه و آسیب های رفتاری جوانان و نوجوانان و رسانه و مدگرایی از محور های اصلی سومین همایش ملی آسیب های پنهان است.
سحابی افزود: طی فراخوان داده شده در دانشگاه های سراسر کشور 70 مقاله در موضوعات مختلف به دبیرخانه جشنواره ارسال شدد که پس از بررسی و داوری آثار توسط کمیته علمی همایش 30 مقاله خارج از موضوع همایش شناخته شده و 40 مقاله دیگر به بخش همایش راه یافتند.
وی اظهار داشت: با داوری مجدد آثار ارسالی 10 مقاله برتر جهت ارائه در همایش انتخاب شدند که در پایان نیز با نظر هیئت داوران به 8 مقاله و پوستر برگزیده جوایز و لوح یادبود اهدا می شود.
برپایی نمایشگاهی از آثار ارسالی به دبیرخانه همایش، برگزاری نشست ها و کارگاهای آموزشی و علمی با موضوعات همایش و در معرض دید قرار دادن حاصل دو همایش قبلی نیز از جمله برنامه های جنبی این همایش بود.