به گزارش خبرنگار مهر، حمید رضا نجف پور عصر چهارشنبه در جمع مدیران موسسه مالی و اعتباری مهر مازندران افزود: رویکرد موسسه به سمت بانکداری اسلامی هدایت شده است.
وی اظهار داشت: توجه به ارزشهای دینی و اسلامی در سیستم بانکی می تواند زمینه اقتصادی پویا و مشتریان ارزشی را برای جامعه به دنبال داشته باشد.
نجف پور با اشاره به اینکه با اجرای بانکداری اسلامی شائبه ربوی بودن نظام بانکی رفع می شود، تصریح کرد: واریز سود قطعی به حساب سپرده گذاران نیز در راستای بانکداری اسلامی در موسسه آغاز شده است.
وی با بیان اینکه تمام قراردادهای موسسه بازمهندسی و بر اساس عقود اسلامی طراحی شده است، یادآور شد: موسسه در فعالیت آتی خود در قالب بانک، کاملا بر اساس سیستم بانکداری اسلامی فعالیت اقتصادی می کند.
وی با اشاره به تشکیل شورای فقهی از سال گذشته در بانک مرکزی، افزود: این کمیته از 10سال پیش در موسسه راه اندازی شده است.
معاون موسسه مالی و اعتباری مهر با بیان اینکه برنامه جامع آموزشی برای پیاده سازی بانکداری اسلامی در کشور وجود ندارد، افزود: تحول در سیستم بانکی از طریق بانکداری اسلامی با مشارکت آحاد مردم و متدینین میسر خواهد بود.
وی با بیان اینکه پیاده سازی بانکداری اسلامی در سیستم بانکی کشور نیازمند تامین منابع از سوی دولت و مجلس است، افزود: متاسفانه هنوز بودجه ای برای پیاده سازی اقتصاد اسلامی در کشور وجود ندارد.
نجف پور در عین حال از نحوه تبلیغات و بازاریابی در بانکهای کشور انتقاد کرد و گفت: این نحوه تبلیغات عوامفریبانه عذر شرعی دارد.
حسن علی هدایت مدیرکل موسسه مالی و اعتباری مهر در مازندران با اشاره به راه اندازی این موسسه در سال 71 اظهار داشت: موسسه مهر اکنون دارای 42 شعبه در نقاط مختلف استان است.
وی با بیان اینکه نیروهای فعال در موسسه غالبا جوان و آینده دار هستند، افزود: بیش از یک میلیون نفر از جمعیت سه میلیونی مازندران در شعبات موسسه مهر سپرده گذاری کردند.