به گزارش خبرگزاری مهر، علی شهریارپور اظهار داشت: سرانه تولید این استان در سال ۸۳ تنها ۱۰ میلیون ریال بوده که این رقم در سال ۸۷ به ۵۰ میلیون ریال افزایش یافته است.
وی تأکید کرد: نقش سیستم بانکی در ارتقای جایگاه کشور و به ویژه چهارمحال و بختیاری در افزایش تولید، بهبود سطح رفاه اجتماعی، اشتغال و سرمایه گذاری غیر قابل انکار است.
وی افزود: بررسی شاخصهای موجود به خوبی نشانگر ارتقای سطح رفاه اجتماعی در کشور و به خصوص چهارمحال و بختیاری است.
شهریارپور مقایسه شاخص های بهبود سطح رفاه اجتماعی در چهارمحال و بختیاری را یکی از دلایل اثبات این ادعا بیان و تصریح کرد: با مقایسه آمار ثبت شده در ابتدای سال ۸۳ و اواخر سال ۸۹ می توان این ادعا را به اثبات رساند.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به شاخص میزان تجارت خارجی در این استان در مقایسه سال ۸۳ و ۸۹، گفت: در سال ۸۳ میزان تجارت خارجی در استان ۳۲ میلیون دلار گزارش شده و این در حالیست که این شاخص با رشد چشم گیری در سال ۸۹ به ۱۱۲ میلیون دلار افزایش یافت.
وی تصریح کرد: هدف گذاری تجارت خارجی سال ۸۹ در چهارمحال و بختیاری ۸۲ میلیون دلار ثبت شده که با تلاش شبانه روزی مسئولان استانی و همکاری قابل قبول سیستم بانکی این استان به ۱۱۲ میلیون دلار افزایش یافته است.
شهریارپور با اشاره به تولید ناخالص داخلی چهارمحال و بختیاری در سال ۸۳ افزود: در این سال میزان تولید ناخالص داخلی استان ۸۹۰ میلیارد ریال بوده و سهم این استان در تولید ناخالص داخلی کشور در همین سال ۵۷ صدم درصد ثبت شده و این در حالیست که رقم با رشد قابل قبولی به ۶۷ صدم درصد در سال ۸۷ افزایش یافته است.
وی نرخ مشارکت چهارمحال و بختیاری در سال ۸۴ را 37و نیم درصد اعلام و تأکید کرد: با مقایسه وضعیت این استان با میانگین نرخ مشارکت در کشور که ۴۱ درصد بوده، کاهش نرخ مشارکت این استان را اثبات می کند.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: نرخ مشارکت استان در سال ۸۷ افزون بر ۳۹ درصد و میانگین نرخ مشارکت کشور حدود ۳۹ درصد بوده است.