يكي از مسئولان انجمن نجات كه براي تلاش در نجات دادن افراد گرفتار در دست گروهك منافقين تشكيل شده است، از جداشدن تعدادي ديگر از اعضاي اين گروهك در عراق خبر داد .

يكي از مسئولان انجمن نجات در گفتگو با خبرنگار سياسي "مهر" صبح امروز ضمن اعلام اين خبر گفت : هنوز مشخص نيست كه تعداد اين افراد چند نفر است اما يكي از اين افراد با برادر خود در ايران تماس گرفته و اين خبر را به او داده است.

وي افزود : از مراجع ذي صلاح اين مساله را پيگيري كرديم و صحت آن مورد تاييد قرار گرفته است و گويا قرار است فردا اين افراد از طرق رسمي وارد ايران شوند .

گفتني است بعد از اشغال عراق تعداد زيادي ازاعضاي گروهك منافقين خواستار جدايي ازاين گروهك شدند و طي ماه هاي گذشته تعدادي از آنها با تلاش و تمهيدات درنظر گرفته شده توسط مسئولان جمهوري اسلامي وارد ايران شده وبه خانواده هايشان تحويل داده شدند.