به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه "زوددویچه سایتونگ" در تحلیلی به قلم "استفان کورنلیوس" نوشت: انگلیس یک جزیره است و با توجه به نشست اخیر بروکسل و وتوی طرحهای ارائه شده از طرف کشورهای اروپایی برای حل بحران یورو این مسئله که انگلیس جزیره ای مستقل است بیشتر خود را نشان می دهد. دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس الگوها و سرمشقهای متفاوتی نسبت به همسایگان و شرکای اروپایی خود دارد.
زوددویچه در ادامه نوشت: از نظر جغرافیایی انگلیس به اتحادیه اروپا تعلق دارد اما از نظر سیاسی و اقتصادی با توجه به رفتارهای لندن در نشست اخیر بروکسل می توان گفت اهداف دیگری را دنبال می کند.
لازم به ذکر است که انگلیس در نشست اخیر بروکسل طرح توافقی بیست و سه عضو اتحادیه اروپا برای حل بحران بدهی ها را از آنجا که آن را مغایر با علایق اقتصادی لندن می دانست وتو کرده و نپذیرفت.
نویسنده در ادامه خاطر نشان کرد که انگلیس در اتحادیه اروپا خود را منزوی نکرده بلکه تصمیم گرفته است که دیگر نظرات مشترکی در زمینه سیاسی و اقتصادی با همسایگان اروپایی خود نداشته باشد و نسخه های آمریکایی برای غلبه بر بحران را دنبال کند.
این روزنامه آلمانی همچنین نوشت :کسی که می خواهد حال این روزهای دیوید کامرون را درک کند باید به اوباما دقیق بنگرد. رئیس جمهوری آمریکا نه تنها از تصمیمات ارائه شده در نشست اخیر بروکسل تمجید نکرد، بلکه شدیدترین هشدارها را درباره آن داده و اظهار داشت: تغییر قرارداد اروپایی ممکن است در طولانی مدت زیبا و خوب باشد اما یورو محکوم به تلاش بیشتر است چرا که نه سریع و نه قانع کننده عمل نمی کند.
زوددویچه در بخش دیگری از این مطلب نوشت: کمرون و اوباما دو دوست هستند. اوباما بعد از نشست بروکسل نتایج این نشست را بد ارزیابی کرد. نخست وزیر انگلیس هم از امضای توافق نامه اعضای اتحادیه اروپا برای حل بحران خودداری کرده و آن را وتو کرد. می توان گفت یکی از آنها به دنبال نجات ارز خود بوده و دیگری به دنبال کسب طرفداران و انتخاب کنندگان بیشتر.
نویسنده در ادامه این مطلب خاطر نشان کرد که انگلیس و آمریکا عقاید و نظرات اقتصادی مشترکی دارند و بر این عقیده اند که نباید خیلی دقیق به مسئله کسری بودجه های دولتی و بدهی های بالا توجه شود. این در حالی است که اتحادیه اروپا چنین اظهار نظری را رد می کند.