محمد شريفي مقدم در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: يك مسوول در روابط عمومي سازمان مديريت فقط 400 هزار تومان حق ارزندگي مي گيرد، اما پرستار ما بايد براي گرفتن 150 هزار تومان از صبح تا شب با مشكلات زيادي دست و پنجه نرم كند و آن هم در بسياري از مواقع پرستارها با كمبود بودجه بيمارستان رو به رو شده و حقوقشان اغلب به تعويق مي افتد.
دبير كل خانه پرستار خاطر نشان كرد: در تمام دنيا پرستارها بالاترين حقوق را دريافت مي كنند آن هم به اين دليل است كه شغل بسيار حساسي را انتخاب كرده اند، آنها با انواع و اقسام بيماري ها سر و كار دارند، ممكن است با كوچكترين بي احتياطي به يك بيماري لاعلاج دچار شوند، اما متاسفانه در كشور ما ملاك ارزشگزاري بر كارها بسيار متفاوت تر از كشورهاي ديگر دنيا است.
شريفي مقدم گفت: در اينجا بايد نفوذ و قدرت داشته باشي تا از حقوق و مزاياي بالايي برخوردار شوي، در غير اين صورت نمي تواني به حقوق خودت هم براحتي دست پيدا كني.
وي در رابطه با اعتبار 20 ميليارد توماني و سرنوشت آن در سازمان مديريت تصريح كرد: سازمان مديريت همانطور كه خودش مي خواست عمل كرد از اين اعتبار هم در مسير ارتقاي شغلي استفاده كرد و هم در مسير انگيزش شغلي پرستاران، در حالي كه اين اعتبار تنها براي انگيزش شغلي پرستاران در نظر گرفته شده بود.
دبير كل خانه پرستار در مورد تصويب فوريت استخدام نيرو توسط وزارت بهداشت در مجلس شوراي اسلامي گفت: ما اميدواريم در اين زمينه با وزارت بهداشت به مشكل بر نخوريم، چرا كه مطمئنا نيرويي كه استخدام خواهد شد پرستار نيست، در سال هاي گذشته هم در زمينه هاي متعدد وزارت بهداشت مي توانست استخدام انجام دهد، البته قانون گذشته به طوري بود كه به ازاي هر 2 نفر خروجي از وزارتخانه آنها مي توانستند يك نفر را استخدام كنند، اما در برنامه توسعه چهارم وزارت بهداشت هم مانند نيروهاي مسلح از قانون برنامه سوم توسعه مستثني شده و از اين به بعد مي تواند به ازاي هر يك نفر خروجي يك نفر را استخدام كند.
شريفي مقدم افزود: آمار سال هاي گذشته هم نشان مي دهد كه وزارتخانه در مورد نيروهاي پزشكي ، پشتيباني و ... مشكلي نداشته است، چرا كه طبق قانون استخدام فقط در همين زمينه ها نيرو استخدام كرده، در حالي كه ما در بخش پرستاري با كمبود شديد نيروي انساني مواجه ايم.
وي خاطر نشان كرد: در حال حاضر در زمينه پزشكي با كمبود نيروي انساني مواجه نيستيم، اما در زمينه پرستاري حداقل استانداردهاي جهاني را هم نداريم و بايد هر چه زودتر اين مشكل حل شود.
دبير كل خانه پرستار در پايان گفت: در حال حاضر 80 درصد كادر پزشكي كشورهاي توسعه يافته را پرستاران تشكيل مي دهند اما در كشور ما تنها 35 درصد از كارد بهداشت و درمان متعلق به پرستارها است.