به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام و المسلمین محمود رضا جمشیدی در مراسم رونمایی از تازههای نشر معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران در سخنانی با اشاره به برگزاری برخی جشنوارهها در سالهای اخیر با حضور حوزههای علمیه خواهران تصریح کرد: درسی که این جشنوارهها برای حوزههای علمیه خواهران چه در عرصه فرهنگی، چه در عرصه پژوهش، چه در عرصه آموزش و چه در عرصه مدیریت داشته است، ظرفیتشناسی بوده است.
وی اضافه کرد: برگزاری این جشنوارهها همچنین برای جامعه اسلامی، اندیشمندان و فرهیختگان میتواند حامل این پیام باشد که حساب ویژهای برای حوزههای علمیه خواهران باز کنند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور با اشاره به اینکه طلاب خواهر در سه سال اخیر در جشنوارههای پژوهشی که با ارزیابی و سطوح داوری یکسانی نسبت به برادران طلبه انجام میشد، جایگاه مساوی یا برتری نسبت به برادران یافتند، اضافه کرد: این نشانگر این است که زمینه برای فعالیت در حوزههای علمیه خواهران مهیا است و سرمایهگذاری صورتگرفته در زمینه ترویج فرهنگ پژوهشی آثار خود را نمایان ساخته است.
وی این امر را موجب سنگینتر شدن مسئولیت تصمیمسازان حوزههای علمیه خواهران برشمرد و اظهار داشت: همه باید تلاش کنیم تا این سپاه عظیم فرهنگی را در تحول و پاسخگویی به میدان بیاوریم و در غیر این صورت در عدم به کارگیری حوزههای علمیه خواهران در نشر معارف دینی مسئولیم.
حجتالاسلام جمشیدی با بیان اینکه باید خودباوری در پژوهش در حوزههای علمیه خواهران به وجود آید و به موازات آن، فرهنگسازی پژوهش در میان استادان، مسئولان و طلاب ایجاد شود، افزود: کسی که میخواهد پژوهش را ترویج دهد، خود باید ابتدا مسیر پژوهش را طی کرده باشد و الا در کارش موفق نخواهد بود.
وی آشناسازی طلاب با الفبای پژوهش را از الزامات دیگر بسترسازی پژوهش دانست.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور با اشاره به حضور بیش از 100 هزار بانوی طلبه در سطح کشور اضافه کرد: در حال حاضر بیش از 50 هزار نفر از دوره عمومی حوزههای علمیه خواهران فارغالتحصیل شدهاند و بیش از 45 هزار نفر بدون احتساب طلاب مدرسه علمیه جامعهالزهرا(س) در شهر قم در مدارس علمیه خواهران کشور مشغول به تحصیل هستند.
وی با بیان اینکه تعداد طلاب حوزههای علمیه خواهران با حوزههای علمیه برادران تقریبا به یک میزان است، تصریح کرد: اما از نظر تاثیرگذاری، آنها دایره اثرگذاری و میزان اثرگذاری متفاوتی نسبت به برادران طلبه دارند.
حجتالاسلام جمشیدی با بیان اینکه هم در حوزههای علمیه خواهران و هم در حوزههای علمیه برادران باید ماموریتگرا باشیم، اظهار داشت: همچنان که بانوان و آقایان در نوع وظایف فردی و اجتماعی متفاوت هستند، نوع وظایفی که برادران و خواهران طلبه بر عهده دارند نیز متفاوت است.
وی تصریح کرد: ما در حوزههای علمیه خواهران باید به این باور برسیم که اثر این حوزهها در تربیت جامعه بسیار است، چنان که هر روز نظارهگر شاهدی بر این مدعا هستیم.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور اضافه کرد: در هر شهر یا مرکزی که مدرسه علمیه خواهران راهاندزای میشود یا طلاب خواهر در آن گرد هم میآیند، آنجا به کانونهای هدایت جامعه تبدیل میشود.
حجتالاسلام جمشیدی با اشاره به برنامه گذشته مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران در ایجاد یک وبلاگ برای هر مدرسه علمیه تصریح کرد: اکنون ما به دنبال آن هستیم که برای استاد و هر طلبه یک وبلاگ ایجاد کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۶
قم - خبرگزاری مهر: عضو جامعه مدرسین حوزه علیمه، مدارس علمیه خواهران را کانونهای هدایت در مناطق و جامعه عنوان کرد.