قائم مقام تعاون سازمان امور جانبازان گفت: متاسفانه در بحث مناسب سازي حتي از كشورهاي حوزه خليج فارس هم عقب هستيم و اين امر در كشور ما در مراحل ابتدايي قرار دارد.

يوسف مجتهد در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: قوانين مربوط به مناسب سازي  امكانات رفاهي در شهرهاي كشور از سال 68 به تصويب رسيده است و در اين قانون تمامي موارد به طور كامل مورد بحث قرار گرفته اما متاسفانه در اجرايي كردن اين قوانين چندان موفق نبوده ايم.

وي تصريح كرد: در زمينه مناسب سازي هر از چند گاهي در گوشه و كنار كشور كاري صورت مي گيرد اما قبل از اين كه به نتيجه برسد رها مي شود، متاسفانه در شهرهاي بزرگ بسيار به ندرت به امر مناسب سازي شهر براي جانبازان توجه مي شود.

قائم مقام تعاون سازمان امور جانبازان خاطر نشان كرد: در بند ج ماده 193 قانون برنامه سوم توسعه در بحث مناسب سازي تمامي دستگاه ها مكلف به اجراي اين قوانين شده اند اما در عمل كار زيادي صورت نگرفته است و ما با كشورهاي توسعه يافته درا ين زمينه فاصله بسيار زيادي داريم.

 يوسف مجتهد گفت: امكانات مناسب حتي در حد متوسط هم در اختيار جانبازان قرار نگرفته است، هيچ يك از شهرها ما با استاندارهاي مناسب سازي جانبازان همخواني ندارد.

وي در پايان افزود: در بسياري از موارد ما حتي عكس محل هاي نامناسب را تهيه كرده و به بالاترين مقام مسئول در همان زمينه مي دهيم تا هر چه زودتر تغييرات لازم صورت گيرد اما متاسفانه روند مناسب سازي در كشور ما بسيار كند است.

به گفته وي مناسب سازي امكانات رفاهي  وضعيت تردد جانبازان را شامل مي شود و مواردي چون باجه تلفن ، باجه هاي خود پرداز بانكها ، ايستگاههاي اتوبوس و تاكسي و ... را در بر مي گيرد .