به گزارش خبرنگار مهر، مدیر آموزش و پرورش ابرکوه ظهر پنجشنبه در این جلسه اظهار داشت: با تأسیس این موزه زمینه مناسبی برای استفاده از تجارب گذشتگان به دست می آید و شرایطی برای مقایسه وضعیت آموزشی گذشته و حال فراهم می شود.
جاوید خطیبی افزود: همچنین با ایجاد این موزه تلاش می شود از پیشکسوتان و طلایه داران امر تعلیم و تربیت نیز نام نیکویی به جا بماند و نخبگان علمی برای تأسی جوانان از آنان، مورد تقدیر قرار گیرند.
امام جمعه ابرکوه نیز بر ضرورت ارتقای سطح علمی دانش آموزان تاکید کرد و گفت: فرهنگیان باید با دلسوزی تمام و همراهی و همیاری آموزش و پرورش برای رشد کمی و کیفی بنیه علمی دانش آموزان نظرات سازنده خود را ارائه دهند.
حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی افزود: سزاوار است صندوق نظرخواهی در اتاق مدیران مدارس وجود داشته باشد و از این رهگذر و با استفاده از نظرات سازنده موقعیت و رتبه علمی دانش آموزان ارتقا پیدا کند.
وی یادآور شد: گرچه رتبه علمی حائز اهمیت است و استان را در سطح کشور کمتر از 20 سال است که به عنوان برتر مطرح کرده است اما دل خوش کردن به این مقوله و غافل شدن از رتبه اخلاقی، یک نقیصه و آسیب بزرگ برای دانش آموزان است.
عضو شورای آموزش و پرورش ابرکوه ادامه داد: ما تعهد دبیران و آموزگاران را باور داریم، لکن لازم است که امر آموزش در مدارس توسط آموزش و پرورش به خوبی رصد شود تا شائبه فرصت طلبی برای تدریس خصوصی در منازل ایجاد نشود.
حسینی تأکید کرد: گرچه جایگاه علمی دانش آموزان ابرکوه در سال 89 در استان دهم و اکنون در رتبه هفتم است و درصد قبولی شهرستان در جمع گروه های استانی شش درصد رشد داشته اما لازم است که فاصله این رتبه ها با رتبه های ممتاز بسیار کمتر شود.
در این جلسه چند طرح مورد تصویب قرار گرفت که از مهمترین آنها می توان به ایجاد موزه آموزش و پرورش اشاره کرد.