به گزارش خبرگزاری مهر، اسدالله محمدپور گفت: متاسفانه در عین ناباوری، یکی از شاخص ترین حمام های دوره صفوی با معماری شبیه به حمام گنج علی خان کرمان و فین کاشان که یادآور اوج معماری ایراندوره صفوی و سبک اصفهانی بوده ویران شد.
وی با اشاره به تخریب بیش از 70 درصد از بنا گفت: حفظ آثار تاریخی و فرهنگی به خصوص آثاری که در لیست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است وظیفه همه مردم است.
وی اظهار داشت: 50 درصد این بنا دارای مالک خصوصی بود و اداره کل در پی این بود تا با کسب رضایت مالک این بنا را مرمت و حفظ کند.
محمدپور، از عملکرد شهرداری بایل شدیدا انتقاد کرد و افزود: با وجود اعلام شفاهی و کتبی یگان حفاظت میراث فرهنگی مستقر در بایل و تحویل حکم قضایی با حضور نیروی محترم انتظامی، شهرداری بابل نه تنها روند تخریب را متوقف نکرد بلکه تقریبا تمامی بنا از بین رفت.
وی گفت: در همین ارتباط با شکایت این اداره کل به طرفیت شهرداری بابل پرونده در مرجع قضایی تشکیل شده و به طور جدی پیگیری می شود.
وی یادآور شد: آثار تاریخی و فرهنگی یک کشور متعلق به همه مردم بوده بدیهی است تعرض و تخریب این آثارنیز به معنی تضعیع حقوق مسلم شهروندی است.
وی از شهرداریها به عنوان یکی از دستگاه های متولی در توسعه گردشگری در دنیا برشمرد و تصریح کرد: شهرداری باید با حفظ واحیای این آثار و سرمایه گذاری بر روی آن به غنا و زیبایی شهر بیافزایند.
محمد پوراز این بناهای به جای مانده از گذشته به عنوان محصولات گردشگری یاد کرد و گفت: متاسفانه با وجود تاکید دولت بر توسعه گردشگری هنوز برخی از دستگاه ها و نهادهای برنامه ریز در کشور با مقدمات آن آشنا نیستند.
وی گفت: به جای این که تلاش ما این باشد تا مردم را به سمت سند چشم انداز کشور سوق دهیم به دلیل عدم همکاری و هماهنگی برخی از ارگان های دولتی و خصوصی زمان را از دست می دهیم.
این گرمابه تاریخی در خیابان شهدای بایل واقع شده بود.