به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا باقری زادگان صبح یکشنبه در جلسه آموزش خانواده که با حضور اولیاء دانش آموزان دختر بخش کهک در تالار امام علی بخشداری کهک برگزار شد، با بیان اینکه تعلیم و تربیت در بسیاری از جوامع یک سرمایه گذاری بلند مدت محسوب میشود، افزود: هر انسانی بخش بسیاری از زندگی خود را در خانواده سپری میکند.
وی با بیان اینکه خانواده اولین گروه خویشاوندی و نخستین پیوند میان کودک و محیط اطراف است که کودک در آن پندارهای اولیه درباره جهان خارج را فرا میگیرد، افزود: کودک در خانواده از لحاظ جسمی و ذهنی رشد و پرورش پیدا کرده و سخن گفتن و هنجارهای اساسی رفتار را میآموزد و نگرشها، اخلاق و روحیاتش در خانواده شکل گرفته و به عبارت دیگر اجتماعی میشود.
رئیس آموزش و پرورش کهک افزود: کودکان و نوجوانان در دوران تحصیل، نگرش مثبت یا منفی نسبت به خود و محیط پیرامون بدست میآورند که این مسأله مقدار زیاد به تجارب موفق یا ناموفق دانش آموزان در دوران تحصیل بستگی دارد.
وی ادامه داد: کودکان در مدرسه در مسیر رشد و بالندگی قرار میگیرند و در طول بهترین سالهای عمرخود با عوامل مختلف مؤثر بر تحول شناختی، عاطفی و اجتماعی به واکنش متقابل میپردازند.
تأکید بر همکاری اولیا با آموزش و پرورش
باقری زادگان با تأکید بر اینکه خانواده نقش موثری در شکل گیری شخصیت افراد دارد، افزود: اگر اولیای دانش آموزان با آموزش و پرورش مشارکت فکری و همکاری داشته باشند میتوانند گا م موثری در تربیت دانش آموزان و رفع مشکلات آنها بردارند.
وی خانواده را کوچکترین و اساسیترین واحد اجتماعی دانست و افزود: خانواده محیطی است که هر یک از افراد جامعه در آن متولد شده و تربیت و پرورش مییابد که این میان نقش پدر و مادر در تربیت فرزند بسیار مهم و تعیین کننده است، زیرا والدین اولین شکل دهندگان و معماران شخصیت فرزند خود هستند.
وی در پایان اظهار داشت: آموزش والدین در خصوص مسایل تربیتی موجب میشود که آنان محیط مناسبتری برای رشد و شکوفایی استعدادهای بالقوه فرزندان خود فراهم کنند و این امر نیز پیشرفت و بالندگی افراد خانواده و جامعه را در پی خواهد داشت.