«پایی که جا ماند» در مراسم شب خاطره حوزه هنری مورد بررسی قرار می‌گیرد و مولف آن جانباز آزاده سیدناصر حسینی‌پور به نقل خاطراتش می‌پردازد.

به گزارش خبرنگار مهر، پنجشنبه 6 بهمن ماه ساعت 15 تالار اندیشه حوزه هنری میزبان «شب خاطره» خواهد بود تا این‌بار یک کتاب دفاع مقدسی آنجا مورد بررسی قرار گیرد و مولف آن درباره خاطرات خود از جبهه و اسارت بگوید.

این مراسم به کتاب «پایی که جا ماند» خاطرات دوران اسارت سیدناصر حسینی‌پور اختصاص یافته است؛ کتابی که نویسنده آن به وقت اسارت جوانی 16 ساله بوده است.

این جوان 16 ساله وقتی که از ناحیه پای راست مورد اصابت گلوله قرار می‌گیرد ودر حالی که پایش تنها به رگ و پی آن وصل بوده است به اسارت گرفته می‌شود و تا مدت‌ها مورد درمان قرار نمی‌گیرد. به وضعی که خود او می‌گوید بدنش کرم گذاشته بود تا اینکه بالاخره پایش را قطع می‌کنند.

کتاب «پایی که جا ماند» شامل 198 خاطره از سید ناصر حسینی‌پور است. او در این کتاب به خاطرات دوران اسارت چند ساله‌اش در اردوگاه‌های عراق پرداخته است. راوی خاطرات این کتاب در حالی که به عنوان راهنمای گردان 18 شهدا، برای پشتیبانی از رزمندگان گردان قاسم ‌بن الحسن(ع) راهی جزیزه مجنون شده بود از ناحیه پا زخمی و سپس اسیر شد. حسینی‌پور در دوران اسارت، خاطرات روزانه‌اش را در تکه‌های کاغذ روزنامه و پاکت سیگار جمع‌آوری کرده و هم‌زمان با آزادی آن‌ها را در عصای خود جاسازی کرده و با خود به ایران آورد.

حسینی‌پور کتاب خاطراتش را به ولید فرحان شنکجه‌گر عراقی خود به خاطر زیبایی‌هایی که با اعمالش آفریده است، تقدیم کرده است.

کتاب «پایی که جا ماند» تولید دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری است که انتشارات سوره مهر آن را در 768 صفحه، قطع رقعی، شمارگان 2 هزار و 500 نسخه و با قیمت هزار و 400 تومان منتشر کرده است.