به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام رسول ابراهیمیان معاون شهرستانهای حوزههای علمیه خواهران در سخنانی به وجود صدها مدرسه علمیه خواهران سطح دو(کارشناسی) و سطح سه (کارشناسی ارشد) در کشور اشاره کرد و گفت: رسیدگی به امور تمام این مدارس علمیه خواهران از طریق مدیریت قم امکان پذیر نیست از این رو راهاندازی مدیریتهای منطقهای از سال 80 آغاز شد و پس از تاسیس نخستین مدیریت منطقهای در تهران، از سال 85 راهاندازی سایر مدیریتهای مناطق در دستور کار قرار گرفت.
وی با بیان اینکه شورای عالی حوزههای علمیه نیز پس از مشاهده آثار مثبت این کار، دستور به راهاندازی مدیریتهای استانی در حوزههای علمیه برادران و خواهران داد، هدف از راه اندازی مدیریت های استانی را تمرکززدایی و روانسازی امور برشمرد و افزود: اثرات این کار سرعت بخشیدن به انجام امور مدارس علمیه خواهران، بومی شدن امور آموزشی، فرهنگی و پژوهشی، جذب بهتر منابع انسانی و مالی و بهرهوری در مدیریت فرهنگی استان به حساب میآید.
حجتالاسلام ابراهیمیان دستیابی به اهداف عالیه حوزههای علمیه را مستلزم تربیت نیروهای انسانی کارآمد دانست و خاطرنشان کرد: تربیت نیروی انسانی به آسانی اتفاق نمیافتد.
معاون شهرستانهای حوزههای علمیه خواهران هدف حوزههای علمیه را متعبد کردن جامعه دانست و افزود: ما نیروی انسانی را به همین منظور تربیت میکنیم.
به گزارش مهر، حجتالاسلام داوود زارع به عنوان مدیر حوزه های علیمه خواهران استان مرکزی انتخاب شده است.