به گزارش خبرنگار مهر، علی کفاشیان چهارشنبه شب در جمع خبرنگاران در بیرجند، اظهارداشت: پنج تا 10 درصد اعتبارات هیئتها و باشگاههای ورزشی برای کارهای فرهنگی است اما به دلیل مشکلات مالی در جاهای دیگر هزینه میشود.
کفاشیان عنوان کرد: باشگاهها به دلیل مشغلههای زیاد فرصت پرداختن به کارهای فرهنگی را ندارند.
وی نوسانات مدیریتی باشگاههای فوتبال کشور را از علل تمایل مسئولان باشگاهها برای برنامههای فرهنگی اعلام کرد.
وی با تاکید بر اینکه به کار فرهنگی در فدراسیون فوتبال اعتقاد دارد، ادامه داد: در فدراسیون فوتبال کمیته فرهنگی موظف شده است که در تمامی هیئتهای فوتبال استانها و باشگاهها یک مسئول فرهنگی مشخص داشته باشد و خط و مشیهای تعیین شده را پیگیری کند.
وی با بیان اینکه گزارش کارهای فرهنگی هرماه ارائه میشود اما راضی کننده نیست، تصریح کرد: در بحثهای فرهنگی همیشه متقاضی بودهایم.
رئیس فدراسیون فوتبال با بیان اینکه رسانهها همیشه کارهای ناشایست بازیکنان فوتبال ما را میبینند و روی آن مانور میدهند، اظهار داشت: نشان دادن کارهای خوب یکی از رسالتهای رسانههاست که باید به آن توجه بیشتری داشته باشند.
کفاشیان خاطر نشان کرد: تلاش میکنیم با انتخاب مربیان معتقد و مشاوران فرهنگی مسائل اخلاقی را در جامعه فوتبالی رواج دهیم.
رئیس فدراسیون فوتبال یادآور شد: تیم ملی هر سال چند بازی دارد بنابراین برای توسعه و ترویج مسائل اخلاقی باید از تیمهای دسته 2 و 3 و از سطح نوجوانان و جوانان کار را شروع کنیم.
هنوز برای حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال تصمیمی نگرفتهام
کفاشیان در خصوص ادامه فعالیت خود در فدارسیون فوتبال گفت: هنوز برای حضور در انتخابات ریاست فدراسیون تصمیمی نگرفتهام.
وی تصریح کرد: مدیریت فوتبال با دیگر مدیریتهای ورزشی فرق دارد چرا که فوتبال یک رشته نیست بلکه تمامی جنبههای سیاسی، اجتماعی، اقتصادی را در برمی گیرد بنابراین رئیس فدراسیون فوتبال باید کسی باشد که بتواند کارهای مدیریتی را انجام دهد نه اینکه مربی و یا داور باشد.
وی افزود: البته آمدن یا نیامدن من ارتباطی به حضور یا عدم حضور آقای سعیدلو ندارد، چون هنوز چیزی مشخص نیست.
رئیس فدراسیون فوتبال در خصوص عقب افتادن انتخابات فدراسیون فوتبال نیز گفت: این موضوع هیچ ارتباطی به برگزاری انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی نداشت و نتیجه تصمیمی بود که مجمع فدراسیون فوتبال اتخاذ کرده بود.
کفاشیان از فعالیت 850 مدرسه فوتبال در سطح کشور خبر داد و یادآور شد: نظارت بر این مدارس ضعیف است و باید تقویت شود تا بتوانند طبق اصول اساسی و علمی فوتبالیست تربیت کنند.