به گزارش خبرگزاری مهر، ستار هدایتخواه در شورای برنامهریزی و توسعه استان افزود: هم اکنون مسئولان کشور بر رشد جمعیت تاکید دارند.
وی همچنین بیان کرد: با ترکیب جدید کارگروههای شورای برنامه ریزی و توسعه علاوه بر وظایف بودجهای، امور متعددی برای آن پیشبینی شده و عملا وظایف و مسئولیت کمیتهها، کارگروه ها و این شورا را سنگینتر کرده است و باید تخصصیتر به مسائل پرداخته شود.
هدایتخواه با اشاره به پیگیری مطالبات بودجه ملی و استانی اظهار داشت: در این خصوص بخشی از مطالبات تامین شده و پیگیریها نیز ادامه خواهد داشت.
نماینده شهرستانهای بویراحمد و دنا در مجلس همچنین به توجه بیشتر به شاخصهای فرهنگی، واقعی کردن هزینهها، دقت و نظارت بیشتر بر چگونگی هزینه کردها، تعیین حریمها، توجه بیشتر به رعایت طرح هادی در روستاها و طرح تفضیلی در شهرها تاکید کرد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: ایجاد هماهنگی، وحدت برنامهریزی و تصمیم گیری در اجرا و مدیریت باید فنی، تخصصی و بر اساس طرح آمایش سرزمینی باشد.
اکبرنیکزاد افزود: با ادغام گارگروه 12گانه و تشکیل کارگروه تخصصی هشتگانه، طرحها، برنامهها و مصوبات باید خروجی مناسب با ارائه راهکار مطلوب برای توسعه استان داشته باشند.
وی نسبت به شناسایی و تدوین هدفها، سیاستها و اولویتها در امور زیر بنایی و عمران و مسائل فرهنگی در قالب ارائه طرحها و پیشنهادهای کارگروههای تخصصی هشت گانه به شورای برنامه ریزی و توسعه استان تاکید کرد.
نیکزاد اظهار داشت: شورای برنامه ریزی و توسعه مغز متفکر و مهمترین مرجع تصمیم گیری برای توسعه و پیشرفت همه جانبه استان است و مسئولین کارگروهها و اعضای این شورا با اطلاعات جامع و پیشنهادهای سازنده و پردازش شده در جلسه شورای برنامه ریزی استان حضور یابند.
وی همچنین به مسئله هدایت، کنترل بیشتر بر وظایف و امور، افزایش بیشتر بر نظارت عمرانی، جذب به موقع اعتبارات و هزینه کرد آنها، کاربردی کردن مصوبات شورای برنامه ریزی و توجه به اولویتها در برنامه ریزی و اجرا تاکید کرد.
معاون برنامه ریزی و توسعه استانداری کهگیلویه وبویراحمد هم در این نشست گفت: از 207 میلیارد تومان کل اعتبارات عمرانی امسال استان 134 میلیارد تومان تخصیص یافته که تاکنون 60 درصد آن جذب شده است.
علی حیدری افزود: تاکنون 18طرح برای گرفتن ردیف ملی به مرکز کشور ارائه شده است که هفت مورد آن تا پایان امسال ردیف ملی دریافت می کنند.