قم - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان قم گفت: فعالیت در عرصه قرآنی نباید به گونه‌ای باشد که در کار دستگاه‌های متولی اخلال و یا خدای ناکرده تعارضی ایجاد کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام عباس اسکندری قبل از ظهر شنبه در دیدار رئیس سازمان دارالقرآن الکریم کشور با حجت‌الاسلام سید محمد سعیدی تولیت آستانه مقدسه حضرت معصومه(س) اظهار داشت: خوشبختانه به برکت پیروزی انقلاب اسلامی توجه به قرآن کریم در کشور بیشتر شده و همان طور که بنیانگذار انقلاب اسلامی به مباحث قرآنی توجه ویژه‌ای داشتند، مقام معظم رهبری نیز اهتمام خاصی به توسعه و ترویج قرآن کریم در بخش‌های مختلف دارند.

وی با بیان اینکه محور تمامی فعالیت‌های سازمان تبلیغات اسلامی بر اساس مباحث قرآنی است، تصریح کرد: از زمانی که حجت‌الاسلام والمسلمین خاموشی به عنوان رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور منصوب شد دارالقرآن این سازمان به یک سازمان مستقل با عنوان سازمان دارالقرآن الکریم مطرح شد.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی قم افزایش اختیارات و اعتبارات قرآنی را از مهمترین مزیت مستقل شدن دارالقرآن الکریم عنوان کرد و افزود: سازمان دارالقرآن الکریم فعالیت‌های خوبی از روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم تا مراحل بالاتر انجام داده و این سازمان در سال‌های اخیر توجه ویژه‌ای به ترجمه و مفاهیم و تفسیر قرآن داشته است.

حجت‌الاسلام اسکندری با اشاره به فعالیت دیگر سازمان‌ها و نهادهای کشور در امور قرآنی تصریح کرد: عرصه قرآنی آنقدر وسیع است که اگر همه نهادها و سازمان‌ها در آن فعالیت کنند باز هم کم است ولی فعالیت در این عرصه نباید به گونه‌ای باشد که در کار قرآنی دستگاه‌های متولی با سابقه و تخصص بالا مثل سازمان دارالقرآن الکریم اخلال و یا خدای ناکره تعارضی ایجاد کند.

وی از سازمان دارالقرآن الکریم به عنوان یکی از سازمان‌های پرخیر و برکت در کشور یاد کرد و اظهار داشت: برخی از فعالیت‌هایی که توسط این سازمان انجام می‌شود جنبه تخصصی دارد که با توجه به سازوکارهای قانونی تعریف شده، سایر نهادها توان ورود به آن عرصه‌ها را ندارند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان قم تاکید کرد: سازمان دارالقرآن الکریم در امور قرآنی پیشتاز بوده و به لحاظ نیروی انسانی و بهره‌مندی از استادان برجسته قرآنی از ظرفیت‌های خوبی برخوردار است.