به گزارش خبرگزاری مهر، رضوانی در نهمین کارگاه بازآموزی نحوه احراز سلامت جسمانی و روانی متقاضیان گواهینامه رانندگی پزشکان ناجا اظهار داشت: از سال 84 وزارت کشور در قالب ابلاغیهای به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد افرادی که متقاضی اخذ گواهینامه رانندگی هستند باید از نظر پزشکی مورد تایید قرار بگیرند از این رو امور آموزشی پزشکان در این طرح بر عهده وزارت بهداشت و حوزه مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه به دلیل تغییراتی که در آییننامهها ایجاد شده بود، نیاز به برگزاری دوره بازآموزی احساس میشد، افزود: در کارگاههای بازآموزی نحوه احراز سلامت جسمانی و روانی متقاضیان گواهینامه رانندگی پزشکان ناجا، طبق دستورالعملی که همکاران ما در هر حوزه تخصصی تدوین کردهاند، مطالب آموزشی لازم را در دو روز به پزشکان آموزش دادیم.
رئیس آموزش و پژوهش اورژانس کشور تاکید کرد: دقت در امر معاینه متقاضیان اخذ گواهینامههای رانندگی به دلیل اثرگذاری در کاهش تلفات انسانی از اهمیت خاصی برخوردار است.
وی تصریح کرد: طبق آمار هشت ماهه سال جاری، تعداد فوت ناشی از تصادفات 14 هزار و 900 نفر است که این تعداد در مدت مشابه سال قبل بالغ بر 17 هزار نفر بود.
رضوانی تصریح کرد: آمار میزان تلفات جادهای بیانگر این است که با وجود افزایش سفر و استفاده از وسایل نقلیه تعداد مرگ و میر ناشی از تصادفات شهری و جادهای در کشور در هشت ماه ابتدای امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از سه درصد کاهش یافته است.
وی ابراز امیدواری کرد که در آیندهای نزدیک به جایی برسیم که آمار تلفات جادهای نیز همانند برخی کشورهای جهان به کمتر از 100 نفر فوتی در سال برسد.
رئیس آموزش و پژوهش اورژانس کشور خطاب به پزشکان معاین ناجا اظهار داشت: امروز برای آخرین بار به پزشکان معاین ناجا برای دقت در احراز سلامت جسمی و روحی متقاضیان اخذ گواهینامههای رانندگی تذکر داده میشود که در صورت مشاهده کوچکترین خطا یا سهلانگاری از سوی آنها، از گردونه همکاری با ناجا حذف خواهند شد.
به گزارش مهر، نهمین کارگاه بازآموزی نحوه احراز سلامت جسمانی و روانی متقاضیان گواهینامه رانندگی پزشکان ناجا، با حضور 600 پزشک معاین از استانهای اصفهان، چهارمحال و بختیاری و تعدادی از استانهای دیگر در مرکز همایشهای علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.