به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام سیدجلال رضویمهر اظهار کرد: برگزاری نمایشگاه کتاب حوزه یکی از حرکتهای علمی، فرهنگی و نشاندهنده تعامل بین حوزه و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
وی بیان کرد: برگزاری نمایشگاه کتاب حوزه توانمندی پژوهشگران و محققان را نشان میدهد و این حرکت فرهنگی و علمی در ترغیب جوانان پژوهشگر موثر است.
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به برخی از آسیبها در کتابهای حوزوی گفت: برخی از متون و محتواها بدون تحول و تغییر به طور مجدد مورد چاپ قرار میگیرد که در این حوزه لازم است متون بررسی شود و پس از اتقان و اطمینان با حفظ چارچوب و با زبانی آسان، نثری روان و ادبیاتی جوانپسند به طور مجدد مورد چاپ قرار گیرد.
وی تاکید کرد: در چاپ کتابها باید از موضوعات تکراری پرهیز شود تا بتوانیم با ایدههایی که پرورش میدهیم، کتابهای اصیل در قالب موضوعات جدید مطابق با نیازها و درخواستهای جامعه را به عنوان یک فرآورده فرهنگی و فرآیند نوین به جامعه تحویل دهیم.
رضویمهر ادامه داد: مولفان و محققان ملزم به رعایت اخلاق و امانتداری هستند و این امر باید در کتابت و نشر مورد دقت قرار گیرد.
وی با اشاره به برپایی نمایشگاه کتاب حوزه گفت: این نمایشگاهها در واقع پل ارتباطی اهل کتاب و اصحاب مطالعه است و سبب آشنایی و بهرهبرداری از فرآوردههای علمی و کتابهای جدید میشود.
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۸
قم - خبرگزاری مهر: نماینده رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در امور حوزهها گفت: نمایشگاههای تخصصی کتاب حوزه در واقع پل ارتباطی اهل کتاب و اصحاب مطالعه است و سبب آشنایی و بهرهبرداری از فرآوردههای علمی و کتابهای جدید میشود.