به گزارش خبرگزاری مهر، سعید رازانی در این رابطه با اشاره به عملکرد سازمان زندانهای لرستان، اظهار داشت: تلاشهای مستمر و خوبی برای ارائه خدمت به خانواده های نیازمند زندانیان در حال انجام است.
وی افزود: حجم کمکها و خدمات ارائه شده با توجه به بالا بودن آمار خانواده های تحت پوشش و منابع در اختیار، قابل توجه است اما می توان این آمار را هم به لحاظ کیفی و هم از نظر کمی ارتقاء داد.
دادستان مرکز لرستان یادآور شد: از آنجا که انجمنهای حمایت از زندانیان استان فاقد منابع مالی دائمی هستند، ضرورت دارد تا با فعالیت بیشتر نسبت به توسعه منابع اقتصادی خود اقدامات لازم را به عمل آورند.
وی ادامه داد: می توان در این راستا از طریق مشاوره های اقتصادی با مراکز مرتبط ، افراد مطلع و کارشناسان به بررسی و اجرایی کردن راههای کسب درآمد و منابع جدید پرداخت.
رازانی افزود: مشارکت خیران، سازمانها و بخش خصوصی و دولتی در برنامه های انجمن حمایت از زندانیان می تواند در فرآیند حمایت از خانواده های زندانیان و کاهش آسیبهای اجتماعی بسیار اثرگذار باشد.
دادستان خرم آباد ضمن اشاره به اهمیت پیشگیری در حوزه های مختلف آسیبهای اجتماعی اظهار داشت: توجه به این بخش نتایج مثبتی را به همراه خواهد داشت و در واقع هزینه های اجتماعی را به شدت کاهش و نتایج مثبت را افزایش خواهد داد.
رازانی حمایت از خانواده های زندانیان و تحت پوشش قرار دادن آنها را در قالب بسته های اقتصادی، آموزشی و فرهنگی را گامی مؤثر در راستای کاهش آسیب از این قشر قلمداد کرد.
وی با اشاره به نقش مددکاری در زندانها و دیگر محیطهای اجتماعی عنوان کرد: ورود جدی در این امر نیز می تواند نتایج خوبی به دنبال داشته باشد.
دادستان مرکز لرستان در ادامه به راه اندازی واحدهای مددکاری در کلانتریها اشاره کرد و افزود: نیروی انتظامی اخیرا در اقدامی قابل تحسین، واحدهایی تحت عنوان مددکاری در برخی کلانتریهای استان راه اندازی کرده است که کارشناسانی در حوزه های مختلف به منظور حل اختلافات مراجعه کنندگان و دیگر مشکلات خانوادگی در آن مشغول فعالیت شده اند.
وی تصریح کرد: این مجموعه اقدامات می توانند نتایج مثبت و قابل توجهی در حوزه های اجتماعی و قضایی به همراه داشته باشند.