همدان - خبرگزاری مهر: رئیس اداره روابط عمومی و امور بین الملل استانداری همدان گفت: دوره آموزشی خبرنگاری در بحران و اطلاع رسانی در حوادث برای خبرنگاران استان همدان برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی شیرمحمدی افزود: این دوره آموزشی با همکاری اداره کل مدیریت بحران و اداره کل آموزش و پژوهش استانداری همدان و به منظور آشنایی خبرنگاران رسانه ها با نحوه اطلاع رسانی و خبرنگاری در مواقع بحران و سوانح برگزار می شود.

رئیس اداره روابط عمومی و امور بین الملل استانداری گفت: هنگام وقوع حوادث و سوانح، پوشش خبری دقیق و اطلاع رسانی کارگشا، ازاهمیت خاصی برخوردار است.

وی افزود: خبرنگارن آزمون دیده، با به کارگیری فنون خاص اطلاع رسانی بحران، از انتشار شایعات و ابهامات احتمالی و بروز هیجانات کاذب در افکار عمومی پیشگیری می کنند.

شیرمحمدی یادآور شد: برای کارآموزان این دوره آموزشی، گواهینامه معتبر صادر می شود.