این ترور قطعا با مباشرت سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی(موساد) و توسط عوامل خود فروخته، بی وطن و بی هویت در داخل صورت گرفته است.
رژیم صهیونیستی به دلیل ناتوانی نظامی در برابر جمهوری اسلامی شیوه ترور دانشمندان هسته ای ایران را در دستور کار خود قرار داد.
اظهارت ژنرال بنی گانتس رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه سال 2012 میلادی کنونی، سال وقوع حوادث
ناخوشایند در ایران است دلیل روشنی بر دست داشتن موساد در ترور شهید احمدی روشن به شمار می رود.
ژنرال بنی گانتس که در برابر کمیته امورخارجه و دفاعی کنیست(پارلمان) رژیم اسرائیل سخن می گفت، از فعالیتهای هسته ای صلح آمیز ایران ابراز نگرانی کرد.
وی در اظهارات تهدیدآمیز گفت به دلیل اینکه ایران حاضر نیست فعالیتهای هسته ای خود را متوقف کند در سال 2012 با شرایط ناخوشایندی روبرو خواهد شد.
سایت اینترنتی وزارت امور خارجه اسرائیل متن سخنرانی تهدید آمیز مقامات صهیونیست مبنی بر اینکه با ترور و تحریم باید ایران هسته ای را متوقف کرد، منتشر کرد، اما ساعتی بعد این واژه های تهدیدآمیز را از متن خبر خروجی خود حذف کرد.
اما برخی رسانه های عربی این سخنرانی را به طور مشروح بر روی خروجی خود منتشر کردند.
چنین اظهاراتی دلیل روشنی است بر اینکه اسرائیل با استفاده از حمایت آمریکا و دیگر کشورهای غربی و حاشیه امنی که سازمان ملل برای این رژیم ایجاد کرده تروریسم دولتی را بشکل گسترده ای نهادینه می کند.
ترور شهید مسعود علی محمدی،شهید داریوش رضایی نژاد، شهید مجید شهریاری و تلاش برای ترور دکتر فریدون عباسی دوانی در چارچوب سلسله عملیات تروریستی موساد علیه دانشمندان هسته ای کشورمان قابل تجزیه و تحلیل است.
موساد تا کنون صدها تن از دانشمندان هسته ای، هنرمندان و نویسندگان کشورهای اسلامی را در سراسر جهان ترور کرده، اما متاسفانه نهادهای بین المللی در برابر این ترورها هیچگونه واکنشی از خود نشان نداده اند.
حضور تیم ترور موساد با گذرنامه های غربی در امارات متحده برای ترور محمود مبحوح از اعضای جنبش حماس نمونه روشنی ازهمکاری آمریکا و دیگر کشورهای غربی با موساد است.
سازمان جهنمی موساد که دارای یک تیم ویژه تروریستی است در منطقه عربی خاورمیانه و آسیا به شدت فعال شده و اخیرا با استفاده از فضای داخلی و منطقه ای توانسته شماری از دانشمندان هسته ای ایران را ترور کند.
برای مقابله با تروریسم سازمان یافته صهیونیستی غربی چه باید کرد
متاسفانه حوادث تاسف بار سال 88 و آشفتگی محیط سیاسی ایران پس از انتخابات ریاست جمهوری، فضای مناسبی برای نفوذ عناصر خیانتکار و مزدوران موساد در ایران فراهم کرد.
عمده این مزدوران از اقلیم کردستان عراق و جمهوری آذربایجان برای انجام طرح های تروریستی خود در ایران استفاده می کنند .
در چنین شرایطی باید فضای ایران به سمت سخت گیری های امنیتی و فاصله گرفتن از بی بند و باری های سیاسی حرکت کند، زیرا معمولا تروریسم دولتی در فضای باز سیاسی کشورها رشد می کند.
تروردردناک نخبه های علمی کشورهزینه سنگینی است که جمهوری اسلامی به دلیل وجود ضوابطی که مانورهای امنیتی را در کشور محدود می کند، پرداخت می کند.
اگر این حوادث در هر کشور دیگری اتفاق می افتاد قطعا حالت فوق العاده امنیتی در آن کشورها اعلام می شد .
در مصر پس از ترور انور سادات رئیس جمهوری اسبق این کشور تا زمان سرنگونی حسنی مبارک دیکتاتور سابق مصر به مدت 30 سال حالت فوق العاده بر این کشور حاکم بود.
امروز جمهوری اسلامی ایران با صف آرایی گسترده دشمنان خارجی برای ضربه زدن به دستاوردهای علمی ایران روبرو است .
لذا برای مقابله با این تهدیدها باید میدان عمل بیشتری به سازمانهای امنیتی کشوردر راستای خنثی کردن تحرکات سرویس های تروریستی آمریکا و اسرائیل داده شود.
واژه هایی مانند دموکراسی ، مردمسالاری، برگزاری انتخابات آزاد و احترام به قوانین غیر ضروری نمی توانند محیط امنی برای دانشمندان هسته ای کشورمان ایجاد کنند.
بنا براین نهادهای قانونگزار باید برای یک فرایند زمانی مشخصی قوانین سختگیرانه تری برای مقابله با تروریسم آمریکا و اسرائیل وضع کنند.
هر چند ترور دانشمندان هسته ای ایران نمی تواند مانع فعالیتهای هسته ای صلح آمیز ایران شود، اما انصافا باید پرسید چقدر باید چرخ این کشور بچرخد تا دانشمندانی مانند مسعود علیمحمدی، مجید شهریاری، داریوش رضائی نژاد و مصطفی احمدی روشن پرورش یابند؟.
رژیم صهیونیستی،آمریکا ، برخی کشورهای منطقه و عناصر خیانتکار داخلی در یک ائتلاف شوم و نا مقدس درصدد انتقام از ملت ایران برآمده اند.
در چنین شرایطی هوشمندی سیاسی وامنیتی اقتضا می کند تا کنترل امنیتی بیشتری بر فضای جامعه برای عبور از شرایط فعلی صورت گیرد.
حسن هانی زاده کارشناس مسائل بین الملل