خرم آباد - خبرگزاری مهر: بخش تولید در حال حاضر با مشکلات زیادی مواجه است که مسئولان دولتی و مجلسی نباید اجازه دهند با زمین گیر شدن تولید بزرگترین تحول اقتصادی کشور یعنی قانون هدفمند سازی دچار چالش اساسی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، دولت احمدی نژاد دولت کارهای بزرگ بر زمین مانده ای بود که اگر بیش از این بر زمین می ماند شاید دیگر امکان برداشتن آنها محقق نمی شد.

اصلاح قیمت حاملهای انرژی، قانون هدفمندی یارانه ها، پیشبرد برنامه صلح آمیز هسته ای ایران، تحولات بنیادی در حمل و نقل و راههای کشور، توجه به نقاط محروم و کاهش فاصله طبقاتی که یکی از چالشهای خطرناک اجتماعی را رقم می زد، نزدیک کردن دولتمردان به مردم و حضور میدانی دولت در اقصی نقاط کشور، طرح مسکن مهر و برگزیدن مدیریت بر نفت به جای مدیریت با نفت از جمله اقدامات بزرگی است که دولت نهم و دهم انجام داده است که بزرگی هر یک از این اقدامات به تنهایی کار یک دولت است.

به دلیل همین اقدامات ارزشمند بود که کانون سنگ ایران به عنوان یکی از بزرگترین تشکلهای کارفرمایی کشور همواره خود را حامی دولت دانسته است.

با این حال متاسفانه امروز موضوعات و مباحث علمی و اقتصادی که در فضای عمومی مطرح می شوند از سوی موافقان و مخالفان دولت به نحوی مورد استفاده ابزاری قرار می گیرد.

لذا به این دلیل بنده اقدام به بیان این مقدمه در ابتدای صحبت هایم کردم که همگان بدانند که انتقادات ما از روی دلسوزی و از سر وظیفه سازمانی است و به عنوان یک تولید کننده با تمام وجود درد تولید را حس کرده ام و اگر عالم اقتصادی نیستیم ولی عامل اقتصادی هستیم.

اگر ما بپذیریم که برای اجرای واقعی طرح تحول اقتصادی در رسیدن به اهداف آن راهی به جز تقویت تولید در همه عرصه ها نداریم پس باید بگویم که این طرح قبل از هرچیز می بایست در اختیار تولید باشد البته این موضوع به این معنا نیست که تولید در این میان تنها نیازمند پول است بلکه موضوعات گوناگونی برای رسیدن به این هدف نیاز است که تنها یکی از آن منابع مالی است.

به هر حال ما معتقدیم که دولت در پرداخت یارانه های تولید توفیقات خوبی نداشته است. ولی مشکل اساسی اینجاست که آدرس را غلط داده اند.

ما می گوییم به ما پول ندهید ولی در ازای آن برای بخش تولید ثبات اقتصادی ایجاد کنید، برای ما نرخ ارز را واقعی کنید، نرخ سود بانکی را برای تولید مناسب کنید.

ما می گوییم دوره بازپرداخت تسهیلات کوتاه است، ما می گویم قانون فعالیت ما اشکالات اساسی دارد و قانون تجارت هشتاد ساله شده است.

ما می گوییم نظام مالیاتی ما همچنان "ممیز سالار" است، ما می گوییم عدم وجود زیرساختهای لازم موجب شده است که قانون ارزش افزوده به جای خریدار تولید را هدف دهد.

ما می گوییم دیپلماسی اقتصادی مولد برای بخش خصوصی نداریم، ما می گوییم اقتصاد کشور باید تولید محور باشد نه واردات محور.

ما می گوییم برای رسیدن به اهداف بزرگ راهی به جز تولید در بخشهای مختلف نداریم. با این تفاسیر مسئولان دولتی و مجلسی اجازه ندهند با زمین گیر شدن تولید بزرگترین تحول اقتصادی کشور یعنی قانون هدفمند سازی دچار چالش اساسی شود.

.......................................

خداداد غیاثوند - دبیر و نایب رئیس کانون سنگ ایران