سرمربی تیم فوتبال نفت تهران با بیان اینکه "نمی‌خواهیم برای چهارمین بار طی دو فصل بازنده بازی با تیم فولادخوزستان باشیم"، گفت: با توجه به اینکه میزبان فولاد هستیم روی سه امتیاز بازی با این تیم حساب ویژه‌ای باز کرده‌ایم.

حسین فرکی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص دیدار تیم‌های نفت تهران و فولاد خوزستان در هفته بیستم لیگ برتر ضمن بیان مطلب فوق افزود: هر دو تیم فولادخوزستان و نفت تهران موفق شده‌اند که طی دو بازی اخیر خود 6 امتیاز کسب کنند و به همین دلیل بازیکنان دو تیم از انگیزه بسیار بالایی برای کسب سه امتیاز این بازی برخوردارند.

وی در ادامه افزود: با توجه به اینکه از امتیاز میزبانی بهره می‌بریم، روی سه امتیاز بازی با فولاد حساب ویژه‌ای باز کرده‌ایم. درعین حال بازی سختی را مقابل تیم فولاد پیش رو داریم اما امیدوارم بازیکنانم آنچه را که در تمرینات کار کرده‌ایم را در زمین پیاده کنند، با این شرایط شکست فولاد دور از دسترس نیست.

سرمربی تیم فوتبال نفت تهران با یادآوری این موضوع که تیم فولاد خوزستان از کادر فنی و بازیکنان خوبی بهره می‌برد، تاکید کرد: ما سه بازی اخیر خود مقابل تیم فولاد را به این تیم واگذار کرده‌ایم، آنهم در شرایطی که به گواه کادر فنی تیم فولاد مستحق باخت نبودیم. می‌خواهیم برای چهارمین بار بازنده دیدار مقابل فولادخوزستان نباشیم و دست پر میدان را ترک کنیم.

وی در خصوص مصدومان و محرومان تیمش در بازی با تیم فولادخوزستان گفت:  خوشبختانه به غیر از امیر خان محمدی که سه کارته است، سایر نفرات را در اختیار داریم و مشکل خاصی در این خصوص وجود ندارد.

دیدار تیم‌های نفت تهران و فولادخوزستان از هفته بیستم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور ساعت 15 فردا یکشنبه در ورزشگاه دستگردی تهران برگزار خواهد شد.