قم - خبرگزاری مهر: معاون وزیر آموزش و پرورش از چاپ هزار و 150 عنوان کتاب درسی در سال توسط آموزش و پرورش خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محی الدین بهرام محمدیان ظهر یکشنبه در مراسم رونمایی از موسوعه تاریخ امام حسین(ع) که در مدرسه امیرالمومنین(ع) با حضور آیت الله مکارم شیرازی و جاجی بابایی وزیر آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار داشت: سالانه هزار و 150 عنوان کتاب درسی چاپ می‌شود و علاوه بر این آموزش و پرورش 31 مجله رشد دانش آموزی با تیراژ 32 میلیون منتشر کرده که در خاورمیانه بی نظیر است.

وی تولید نرم افزار و دست افزار آموزشی را از دیگر کارهای انجام شده در آموزش و پرورش برشمرد و تصریح کرد: تدوین فرهنگنامه قرآنی در دستور کار سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی قرار دارد و سه جلد آن تاکنون چاپ شده و هفت جلد دیگر نیز تا پایان امسال چاپ خواهد شد.

فرهنگنامه و دانشنامه نهج البلاغه دانش آموزی تدوین می‌شود

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش،
تدوین فرهنگنامه و دانشنامه نهج البلاغه دانش آموزی و گزیده مختصری از صحیفه سجادیه با عنوان نیایش و ستایش را از دیگر اقدامات این سازمان برشمرد.

وی با اشاره به تدوین موسوعه تاریخ امام حسین(ع) در 24 جلد تصریح کرد: تدوین این موسوعه از زمان دکتر حداد عادل که در آموزش و پرورش حضور داشت آغاز شد و امروز بعد از 26 سال رونمایی می‌شود.

حجت الاسلام محمدیان ادامه داد: 11 جلد این موسوعه تا سه سال قبل چاپ شده بود و طی این سه سال نیز 13 جلد دیگر چاپ شد.

وی حمایت برخی افراد مانند علامه محمدتقی جعفری، جعفر شهیدی و ... از این کار را به عنوان پشتوانه معنوی تدوین موسوعه دانست و گفت: آیت الله محمدرضا جعفری و جلالی حسینی نیز در تدوین این موسوعه نقش اساسی داشته‌اند.

استفاده از دانشنامه به عنوان منبعی برای تولید متون درسی

معاون وزیر آموزش و پرورش از تولید نرم افزار این مجموعه نیز خبرداد و اظهار داشت: این موسوعه به عنوان منبعی برای تولید متون درسی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه مطالب موسوعه به صورت دسته بندی شده در حوزه‌های ادب، تاریخ و رجال و ... آمده است بیان داشت: بررسی تاریخ عاشورا، انگیزه‌ها و پیامدهای آن، حیات امام از ولادت تا شهادت، سیره و احوال امام(ع) و آیات و روایات مربوط به امام حسین(ع) از جمله بخش‌های این موسوعه است.

گفتنی است در پایان مراسم رونمایی از پنج نفر از محققان این موسوعه قدردانی شد.