رئیس یادواره ملی شهید حجت الاسلام عبدالله میثمی در واکنش به غیبت شهدای والامقامی چون شهید عبدالله میثمی در موزه شهدا گفت: هنوز هم مظلومیت روحانیت و شهدا ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار سرلشکر پاسدار یحیی صفوی صبح امروز در نشست خبری یادواره ملی شهید حجت الاسلام عبدالله میثمی در تالار ایوان شمس در پاسخ به خبرنگار مهر، مبنی بر اینکه چرا شهید والامقامی مانند شهید میثمی که نماینده امام راحل در قرارگاه خاتم الانبیاء بوده و سوابق مبارزاتی قابل توجهی داشته است، جایش در موزه شهدای اصفهان خالیست؟ گفت: این را نشانه مظلومیت روحانیت و شهداء می دانم که هنوز هم این مظلومیت ادامه دارد.

بر اساس این گزارش شهید عبدالله میثمی از روحانیون شهید اصفهان است، که مشاهدات کاروان رسانه ای یادواره ملی شهید میثمی از موزه شهدای اصفهان حکایت از جای خالی آثار و نام و یاد این شهید در موزه شهدای اصفهان دارد.

سردار صفوی در ادامه این نشست خبری با یادآوری تکبیر ستاد یادواره بزرگداشت شهید عبدالله میثمی نماینده امام راحل در قرارگاه خاتم الانبیاء از فروردین ماه امسال گفت: این ستاد برگزاری 3 یادواره در استان های قم، اصفهان و تهران را برنامه ریزی کرده است که این یادواره 15 دی ماه در قم برگزار شد و در اصفهان نیز 29 دی ماه در محل گلزار شهدای اصفهان و در تهران 6 بهمن ماه در تالار وزارت کشور برگزار خواهد شد.

دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا از شهید عبدالله میثمی به عنوان نیرویی مومن، انقلابی و مبارز علیه رژیم ستم شاهی نامبرد که به مدت 5 سال در دوران طاغوت به زندان محکوم شده بود و 30 ماه زیر شکنجه ها تاب آورد تا اینکه انقلاب اسلامی به پیروزی رسید.

سردار صفوی عدد 30 را به عنوان عددی کلیدی در طول دوران مبارزه علیه رژیم ستم شاهی و خدمت به نظام اسلامی در زندگی شهید میثمی دانست و به 30 ماه شکنجه، 30 ماه کار فرهنگی در استان کهگیلویه و بویراحمد، 30 ماه نماینده حضرت امام در استان فارس و 30 ماه حضور در جبهه های نبرد اشاره کرد.

وی برگزاری یادواره شهید حجت الاسلام عبدالله میثمی را یادآوری مجاهدت عالمان و روحانیت مجاهد دانست و با یادآوری اینکه انقلاب اسلامی یک انقلاب فرهنگی و ایدئولوژیک بود، دفاع مقدس را نیز دفاعی عقیدتی دانست که سلاح برتر رزمندگانش، قدرت ایمان و باورهای اعتقادی در مقابل تکنولوژی و میلیاردها دلاری بود که توسط برخی از کشورهای عربی به رژیم بعثی عراق داده می شد.

رئیس یادواره شهید حجت الاسلام عبدالله میثمی تعداد روحانیون شهید در طول انقلاب و دفاع مقدس را 5 هزار نفر اعلام کرد و افزود: یکی از ضرورت های برگزاری یادواره هایی نظیر یادواره شهید حجت الاسلام میثمی این است که فرهنگ مقاومت و ایستادگی در برابر فشاری که به ملت وارد می شود تقویت شده و بیان این ارزش ها روحیه مقاومت ملی و ظرفیت استقامت را در مقابل ظلم و فشاری که بر کشور ما وارد می شود، افزایش دهیم.

بر طبق این گزارش صفوی پس از این نشست خبری برای رونمایی پایگاه اطلاع رسانی شهید حجت الاسلام والمسلمین عبدالله میثمی در جمع حاضران در این مراسم به بیان خاطراتی از این شهید پرداخت و به خاطره ای از زبان شهید حسین خرازی فرمانده لشکر امام حسین (ع) که چند روز قبل از شهید عبدالله میثمی در عملیات کربلای 5 در سال 65 به شهادت رسید، پرداخت و گفت: شهید خرازی گفت، آقای میثمی کوله بار سفر آخرت را بسته و خویشتن دنیایی را در راه های ارزشهای الهی قربانی کرده و فاتح جهاد با نفس گشته و قلبش آرام به مقام رضا و در سیمای نورانی و ملکوتی اش تواضع، اخلاص  و پاکی موجود می زند و پرتوی تزکیه نفس، وجودش یکپارچه نور و صفا...

سردار صفوی وقتی می خواست به نقل خاطره ای از زبان شهید آیت الله محلاتی نماینده امام راحل در سپاه پاسداران بپردازد، گفت: شهید محلاتی می گفت، می خواستیم شهید میثمی را به حج بفرستیم و اصرار داشتیم حج کوتاه 12 تا 15 روزه ای انجام دهند، ولی ایشان ترجیح داد در جبهه ها بماند و می گفت، ثواب ماندن در جبهه های نبرد کمتر از زیارت حج نیست، لذا به حج نرفت.

دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا با ستودن قدرت عقلانیت و فهم و درک و پیش بینی و آینده نگری بالای شهید عبدالله میثمی، گفت: شهید عبدالله میثمی به این باور رسیده بود که مرگ فقط دست خدا است، او از مرگ نمی ترسید و قبل از شهادتش گفت؛ در کربلای 5 اگر خدا بخواهد اجر و پاداش خود را می گیرم. زندگی، لبخند و حرف زدنش برای خدا بود در ماه های رمضان نیز در جبهه ها که من نمی توانستم روزه بگیرم اما شهید میثمی روزه بود. هنوز هم بدهکاری های روزه های قضای سال های جنگمان را داریم می گیریم و ادا می کنیم.